Preskočiť na obsah

DOKONALÉ TENISKY

Značka ECCO sa pridala k svetovému trendu a v týchto dňoch predstavuje svoju kolekciu CHUNKY tenisiek. Odvážny globálny trend však značka spracovala sebe vlastným spôbom. Ani v tomto prípade nechýbajú kvalitné kožené materiály, prepracované detaily a v neposlednom rade pohodlie, ktoré je pre značku ECCO základom už od jej začiatkov.

 

Chunky tenisky sú univerzálne a dajú sa veľmi ľahko kombinovať. Sú ideálne pre mladé dievčatá a ženy ktoré nie sú otrokyne módy, avšak majú radi štýl a pohodlie. Výhodou chunky modelu je jednoznačne ich tvárnosť - je len na vás či ich budete obliekať k športovým alebo semi fromálnym outfitom.

Niekedy všetci potrebujeme trošku zábavy, pohodlia a nadhľadu. Jedinečná kolekcia ECCO CHUNKY tenisiek je určená predovšetkým ženám, ktoré sa neboja priťahovať pozornosť svojimi topánkami. Zástupcovia mužského pohlavia, ale nemusia byť smutní, značka myslela aj na nich. 

Robustný vzhľad, moderné technológie a prémiové kožené materiály

Pre značku ECCO sú už od jej vzniku typické jedinečné moderné technológie a inovácie, ktoré nájdeme v každom z jej modelov. Inak to nie je ani v tomto prípade, ECCO chunky sneaker sú vyrobené so špeciálnou technológiou ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort. ECCO FLUIDFORM ™ je prelomová technológia, prostredníctvom ktorej je možné zaznamenať a zachovať prirodzené kontúry chodidla po celom jeho obvode a diskrétne ich kopírovať vnútri topánky tak, aby poskytovala jedinečný pocit priliehavosti a pohodlia v spojení s mäkkým odpružením a tlmením nárazov. 

Nová kolekcia spája na prvý pohľad nespojiteľné. Masívny a robustný vzhľad, ľahkosť, pohodlie a extravaganciu. Spoločnosť ECCO vytvorila kvalitný a minimalistický kúsok, ktorý svojim vzhľadom púta pozornosť.

Ďalšie články