Preskočiť na obsah

Dajte si chutnú a zdravú rybu a hrajte o kráľovskú hostinu s Nordsee

Nie je tajomstvom, že ryby patria do zoznamu najzdravších jedál, ktoré môžete konzumovať. Pravidelné zaradenie rýb do jedálnička môže pomôcť k udržaniu vášho zdravia a kvalitného života. Ich konzumácia raz alebo dvakrát týždenne má priaznivý účinok na telo, myseľ, pokožku i zrak. Dôvodom je, že ryby sú plné nutričných živín - obsahujú omega-3 mastné kyseliny, horčík, draslík, vápnik, železo, vitamín A, vitamín D, komplex vitamínov B a sú tiež zdrojom bielkovín.

Priaznivé účinky rýb na zdravie

Investovať do kvalitnej ryby sa oplatí hneď z niekoľkých dôvodov. Ryby znižujú riziko rozvoja srdcovo-cievnych ochorení, pomáhajú správnemu fungovaniu mozgu, môžu pomôcť v boji s depresiou, zvyšujú energiu a znižujú nespavosť (aj napriek nízkemu obsahu kalórií), majú priaznivé účinky na zdravie a rast vlasov, na pokožku i na zrak. V Nordsee si zo širokej ponuky chutných a zdravých rýb vyberie každý. Príďte si vychutnať zdravie na tanieri bez výčitiek a zbytočnej námahy.

Marcová ponuka v špeciálnej akcii

Okrem stálej ponuky obľúbených morských špecialít si v Nordsee každý mesiac môžete prísť pochutnať na jedlách mesiaca. V marci na vás čakajú tieto dobroty:

●       

cestoviny s krevetami a cherry paradajkami,

●       

grilovaná treska so špenátom a pečenou mrkvou na mede,

●       

brokolicová polievka.

Príďte si jedno alebo viaceré z týchto chutných dobrôt vychutnať počas celého mesiaca a šetrite. Všetky tieto jedlá nájdete v Nordsee v špeciálnej cenovej ponuke.

 

Vernostný program Nordsee - Na koho čaká lákavá výhra?

Pre všetkých milovníkov chutných rybích pokrmov Nordsee ponúka možnosť stať sa členom Nordsee klubu. Po registrácii za každý nákup automaticky získate body, tzv. „korunky“, vďaka ktorým sa posúvate do vyššej úrovne. Celkovo sú úrovne tri - bronzový, strieborný a zlatý status. Ihneď po registrácii vstupujete do úrovne Bronze status, vďaka ktorej získate na ďalšie nákupy trvalú zľavu vo výške 5 %. V striebornom statuse šetríte pri každom nákupe 10 % a v najvyššom, zlatom statuse až 15 % z ceny nákupu.

Až do 31. marca si Nordsee pre všetkých registrovaných zákazníkov pripravilo prekvapenie. Vďaka zbieraniu bodov - „koruniek“ na vernostný účet má každý registrovaný zákazník možnosť vyhrať kráľovskú hostinu v hodnote 250 eur! Registrovať sa môžete aj v Nordsee, kde vám pracovníci poskytnú potrebný formulár na vyplnenie. Potom už len stačí predložiť vygenerovaný QR kód vernostného programu vždy, keď si prídete pochutnať na jednej zo špecialít Nordsee. Čím viac koruniek získate, tým vyššiu šancu na kráľovskú výhru máte.

Ďalšie články

Vo vzduchu je láska

Valentínske rande v kine, romantická večera pri svetle sviečok, prechádzka mestom ruka v ruke, alebo večer strávený doma pri pohá

Last minute Valentín

Parfém, kvety alebo šperk je stávka na istotu, milí páni. Zaobstarať ich zvládnete aj cestou domov z práce za 10 minút.

Pasoni

Zamilujte sa na prvý pohľad. Náš nový multibrandový butik PASONI na 1.