Preskočiť na obsah

Čo vám nesmie chýbať v knižnici

Mesiac Marec sa spája s príchodom jari ale je aj mesiacom kníh. Čítanie kníh v krásnych väzbách so zaujímavým obsahom a perfektným grafickým prevedením obohacuje duchovne aj vizuálne. Či už patríte k verným „knihomoľom“ alebo ste príležitostný marcový čitateľ, nezabudnite, že knihy treba čítať s láskou! V spolupráci s Panta Rhei vám prinášame zaujímavé a hlavne praktické knižné tipy hneď z niekoľkých oblastí.

 

 

Jednoduchosť v kuchyni

 

Šmak!

Varíte radi? Uprednostňujete rýchlu akciu bez zbytočných rečí? Chcete sa stravovať zdravo a za rozumnú cenu? Otvorte túto výnimočnú a prehľadnú kuchársku knihu a objavte množstvo jednoduchých receptov, ktoré vám nezaberú veľa času a ktoré si môžete bez výčitiek dopriať každý deň. Rozmaznávajte svoje chuťové poháriky, ohromte svojich hostí! S touto kuchárkou zvládne variť každý. Návod je ľahký – stačí postupovať podľa obrázkov, ktoré tvoria celý recept. Vitajte v kuchyni jednoduchosti!

ISBN: 9788056624258

 

Ak chcete mať prehľad

 

Móda, 2., doplnené a revidované vydanie

Tento obrazový sprievodca vás prevedie storočiami, počas ktorých sa šaty z kusov nazbieraných látok postupne premenili na dnešné prehliadkové senzácie. Vizuálne bohaté katalógy sú doplnené odbornými komentármi. Celostranové fotografie a prehľadné tabuľky s časovými údajmi rozprávajú príbeh priekopníkov módy, ktorí určovali štýl celých generácií, a návrhárov, ktorí módne ikony obliekali.

ISBN: 9788055179407

 

Ostať v rovnováhe

 

365 TAO: Meditácie na každý deň

V dnešných časoch bude táto kniha pre vás na nezaplatenie. Meditácie na každý deň sú praktickým a efektívnym nástrojom sebazdokonaľovania, pretože poskytujú mimoriadne hodnotné a tisícročiami overené žriedlo tradičnej múdrosti. V tejto knihe nájdete 365 myšlienok, nabádajúcich na cestu pokoja a zmysluplného života, je to vynikajúca pomôcka na každodenné zamyslenie sa pre všetkých bez ohľadu na vierovyznanie.

ISBN: 9788055178295

 

Vyberte si

 

Úchvatné svetové trasy

Cestovanie je o poznávaní nového, o dobrodružstve a zážitkoch. Aký spôsob si vyberiete je len na vás. Behom, krokom, autom či na biku! V každom prípade vám Lonely Planet odporúča trasy, ktoré vás nielen inšpirujú ale aj poskytnú veľa rád a tipov, či už idete na jednodňový výlet s deťmi, alebo náročnejší niekoľkodňový trek.

ISBN: 9788025626849, ISBN: 9788025619988, ISBN:9788025625125

 

TEXT: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

KNIHY: Panta Rhei

DOPLNKY: Bonami, BCBGMAXAZRIAAsian Shop, Under Armour

Ďalšie články

V hlavnej úlohe ponožky

Malý doplnok, ktorý dokáže zmeniť celý outfit. Áno, hovoríme o ponožkách. Páni, viete ako ich nosiť?