Preskočiť na obsah

Vianočné trhy a klzisko

K Vianociam určite patrí pravá cigánska, vianočný punč či jablková štrúdľa. Vychutnajte si to všetko u nás na námestí a strávte tak príjemný čas v kruhu rodiny a známych. V ponuke nájdete okrem tradičných jedál, domáce klobásy, špízy, grilované syry, zemiakové placky, langoše i domáce lokše. Nechýba varené vínko, medovina či mnoho druhov alko a aj nealko nápojov, ktoré vás určite zahrejú. Myslíme tiež na vegánov a všetkých, ktorí majú v stravovaní obmedzenia. Vianočné trhy sú v Eurovea otvorené denne od 10.00 do 21.00 hodiny až do 23. decembra. Rovnako môžete navštíviť  naše vianočné stánky, ktoré nájdete vo vnútri v shoppingu pri vianočnom stromčeku na -1 podlaží. Vianočnou atmosférou u nás už žije každý.

 

Príjemne strávený čas v kruhu rodiny                                                                                                      

Svoj úspešný nákupný deň začnite alebo zakončite u nás na klzisku. Exteriérové klzisko s rozmermi 40x20m je najväčšie neplatené klzisko pre verejnosť v Bratislave. Aj túto sezónu sa na ňom uskutočnia skvelé akcie pre deti a dospelých, fotenie a samozrejme aj  obľúbená škola korčuľovania s Decatlonom zadarmo. Klzisko otvárame už 15.decembra a verejnosti  bude k dispozícii až  do konca februára budúceho roka. Ak ste si doma zabudli korčule nevadí. Bezplatne vám ich zapožičajú v predajni Decathlon, a pre deti okrem korčúľ aj helmy. Tiež vám radi nabrúsia korčule a to len za 2,99 eur. Počas týždňa bude klzisko otvorené v čase od 13.00 do 21.00 a cez víkendy zas od 10.00 do 21.00 hodiny.

 

Eventy na klzisku                                                                                                                                     

Ľadové hry v Eurovea, 19. 12. od 16:00 do 18:00 hod.                                                          

Vykorčuľujte si mrazivo krásny deň s maskotom Macejkom, zastrieľajte si na bránku a zabavte na korčuliarskom tréningu ako ozajstní hokejisti.

Angry Birds na ľade, 20.-21. 12. 16:00 hod.                                                                        

Korčuľovanie a fotenie s obľúbenými maskotmi.

Škola korčuľovania s Decatlonom v nedeľu 22. a 29.12. od 15:00 do 16:00 hod.            

Chcete sa naučiť korčuľovať ale nemáte trpezlivosť? Využite našu školu korčuľovania a zažijete kopec zábavy.

 

Vianoce sú aj o pomoci                                                                                                                       

Eurovea podporuje občianske združenia a charitatívne organizácie počas celého roka. Svoje priestory poskytla Lige proti rakovine, Detskému kardiocentru, Deťom s rakovinou, Hodine deťom, Lige pre duševné zdravie, Modrému gombíku, Bielej pastelke, Červenému krížu a iným organizáciám, ktoré sa snažia pomáhať ľuďom v núdzi. A inak tomu nie je ani pred Vianocami. Nie každý z nás má to šťastie, že si môže na Štedrý deň sadnúť k sviatočne prestretému stolu spolu so svojimi blízkymi. Preto ani cez advent nezabúdame na pomoc tým, ku ktorým bol život menej prajný. Počas decembra sa v Eurovea bude konať event charitatívnej organizácie OZ Misia. Návštevníci počas tohto podujatia budú môcť stretnúť známe osobnosti a zároveň pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú. Pomôcť ľuďom v núdzi budete môcť aj kúpou predmetov z charitatívneho stánku, ktorý je každý rok až do Vianoc u nás na -1 podlaží pri vianočnom stromčeku. OZ Palček si pre vás pripravilo veľa hand made drobností. Ich kúpou tak podporíte deti s poruchami autistického spektra pri ich začleňovaní sa do spoločnosti a zvládaní každodenných problémov.

 

Tešíme sa na vás!

Ďalšie články

Vianočné nákupy plné benefitov

Nákupy darčekov sú už v plnom prúde, a preto sme pre všetkých návštevníkov nášho shoppingu pripravili niekoľko príjemných p