Preskočiť na obsah

VIANOCE V PLNEJ KRÁSE

Promenádu zdobia trblietavé snehové vločky, vzduchom sa šíri vôňa škorice, vianočného punču či medovníkov a vy k nám prichádzate s cieľom nájsť pre vašich najbližších ten najlepší vianočný darček. Aj tento rok zažívame netradičné predvianočné obdobie, spríjemnime si ho spoločne tými najkrajšími vianočnými nákupmi v Eurovea.

 

VIANOČNÉ ZĽAVOVÉ KUPÓNY UŽ TENTO VÍKEND (10. - 12. 12.)

S kupónmi priamo vo vašom mobile nakúpite ešte výhodnejšie! Navštívte nás počas štedrého nákupného víkendu, kedy na vás čaká fantastické množstvo vianočných zliav v butikoch, obchodoch, vo výdajných okienkach reštaurácií či na Vianočných trhoch na námestí pri Eurovea. Po prvýkrát budú zľavové kupóny v online podobe, vďaka čomu budú vaše nákupy ešte jednoduchšie! Niektoré z nich môžete naviac využiť až do konca januára.

Zaregistrujete sa a my vám pošleme viac ako stovku vianočných zľavových kupónov.

DARČEKOVÁ KARTA EUROVEA

Neviete sa rozhodnúť pri výbere vianočného darčeka? Nezúfajte a nehádajte, čo vašim blízkym urobí radosť. Máme pre vás skvelý tip! Siahnite po našej darčekovej karte, ktorá poteší po celý rok. Lebo najlepší darček je darčeková karta Eurovea, ktorou môžete flexibilne platiť vo všetkých prevádzkach počas celého roka. Zakúpiť si ju môžete osobne na našom Infopulte.

VÝZDOBA V PLNEJ KRÁSE

A aké by to boli Vianoce bez pravej vianočnej atmosféry? Naša výzdoba je aj tento rok jednou z najkrajších! Interiér centra zdobí 1,2 km girlánd a visiace vianočné vločky, ktorých dĺžka dosahuje cez 4 kilometre. V centrálnej časti určite neprehliadnete ani vianočný stromček, ktorý má úžasných 9 metrov. No ani to nie je všetko!

VIANOČNÉ TRHY (19. 11. - 23. 12.)

Aj v exteriéri sa to vianočnou atmosférou hemží jedna báseň! Na námestí pri Eurovea nájdete jedinečné vianočné trhy, kde si okrem horúceho vianočného punču či vareného vínka pochutnáte aj na tradičných jedlách akými sú domáce klobásy, špízy, grilované syry, zemiakové placky, langoše i domáce lokše. Nezabúdame ani na tých najmenších, ktorých určite poteší náš čarovný kolotoč! Vianočné trhy sú otvorené denne od 10:00 do 20:00 hod. a fungujú formou výdajného okienka.

Aj počas tohto obdobia myslíme v prvom rade na vašu bezpečnosť a z tohto dôvodu u nás platia viaceré protipandemické opatrenia. Prosíme vás o ich rešpektovanie, pretože tak chránite nielen seba, ale aj svojich blízkych. Všetky informácie o aktuálnych opatreniach v našom nákupnom centre nájdete TU . Ďakujeme. #euroveazodpovedne

 

Ďalšie články

Fashion Blog

Opäť je tu čas, kedy si čistíme čižmičky a zhodnocujeme, či sme počas roka patrili medzi tých dobrých a poslušných.