Preskočiť na obsah

V Lara Beauty nájdete komplexné a kvalitné služby

Komplexná starostlivosť a kvalitné služby, tak znie filozofia salónu krásy Lara Beauty, ktorý pred ôsmymi rokmi založil Bratislavčan Roman Volek. Tretiu pobočku tejto renomovanej bratislavskej značky už niekoľko mesiacov môžete nájsť aj u nás v Beauty zóne, v budove kina na prvom poschodí.

 

Salón Lara Beauty poskytuje komplexné služby v podobe pánskeho, dámskeho a detského kaderníctva. „Pracujeme výlučne len s tými najrenomovanejšími značkami na trhu, ktoré sú dostupné a naši zákazníci ich dobre poznajú,“ približuje filozofiu salónu majiteľ Roman Volek, pričom hneď dodáva, že Lara Beauty je EXPERT GOLD salón ocenený značkou L´Oréal Professional. Okrem toho tu nájdete tiež exkluzívne značky ako Kerastase,  či skvelú nechtovú kozmetiku Orly. Salón je navyše otvorený denne od 9.00 do 21.00, čo je skvelé najmä v prípade, ak v práci končíte neskoro, alebo po cvičení v našom fitness centre máte naplánované ešte rande v kine. V Lara Beauty sa šikovní odborníci postarajú o vaše vlasy i vizáž, vďaka čomu budete na vašej schôdzke vyzerať sviežo a zároveň neodolateľne.

Kráčajú s trendmi

Pravidelní zákazníci salónu si navyše potrpia na prvotriednu starostlivosť: „Naše klientky sú zbehlé, veľa čítajú a nové trendy si sami pýtajú,“ potvrdzuje Roman. Zamestnanci Lara Beauty sa  tak pravidelne školia v nových technológiách: „V podstate všetky značky sa neustále vyvíjajú a každý deň príde na trh nejaká novinka. Tie, ktoré majú všeobecne dobré výsledky najskôr otestujeme na našich modelkách a kolegyniach a až potom, keď sa daný produkt osvedči v našich vlastných radoch ho ponúkame našim klientom,“ prezrádza Roman, ktorý sám sleduje, aké trendy sú v oblasti krásy práve IN.

V službách videl potenciál

„Roky sa venujem podnikaniu s oblečením a topánkami, no v poskytovaní služieb som videl vždy potenciál,“ rozpráva ďalej Roman, prečo sa už v roku 2012 rozhodol otvoriť prvý salón krásy v inom bratislavskom nákupnom centre, pričom vtedy ešte netušil ako ho nový podnikateľský zámer pohltí: „Zo začiatku som sa tomuto biznisu venoval prioritne ja a moja manželka mi z časti pomáhala, teraz som do spoločnosti zakomponoval aj syna. V Eurovea vznikla už naša tretia prevádzka a aj keď som dostal ponuky z iných kútov Slovenska, mimo hlavného mesta sa rozhodne nechystáme odísť,“ hovorí rodený Bratislavčan, ktorý sa za posledných osem rokov stal doslova odborníkom v oblasti krásy a vo svojich salónoch denno-denne pracuje na tom, aby jeho zákazníci dostali len ten najlepší komfort.

Ďalšie články

Superstar od Adidas

Tenisky Superstar patria všetkým, ktorí sa neboja prejaviť a je jim jasné, že samo sa nič nezmení, že je potrebná týmová práca.