Preskočiť na obsah

The Vampire's Wife X H&M exkluzívne v Eurovea

H&M oznamuje ďalšiu výnimočnú spoluprácu. Tentokrát s kultovou módnou značkou The Vampire's Wife, za ktorou stojí britská návrhárka, modelka a múza Susie Cave. The Vampire's Wife je známa svojimi lichotivými siluetami, okázalými detailmi a neskrotnou oslavou žien v rôznych formách. Výnimočná kolekcia je progresívna v prístupe aj vo výrobe; je z materiálov pochádzajúcich z udržateľných zdrojov. K dispozícii bude online, ako aj v obchodoch po celom svete od 22. októbra. U nás na Slovensku exkluzívne iba v Eurovea.

Odvážna a ženská

„Bolo mi veľkou cťou získať pozíciu dizajnéra a kreatívneho riaditeľa spolupráce The Vampire's Wife so spoločnosťou H&M. Spoločnosť H&M vyvinula mimoriadne úsilie, aby oživila temný a zmyselný svet The Vampire's Wife. Dúfam, že táto kolekcia prinesie toľko radosti tým, ktorí ju budú nosiť, ako priniesla mne, keď som ju vytvorila,“ hovorí Susie Cave, kreatívna riaditeľka a dizajnérka.

Spolupráca The Vampire's Wife s H&M je odvážna a ženská.

Medzi príležitostné kúsky patria mystické mini šaty s výraznými ramenami, zamatové mini šaty so zmyselnou mašličkou a romantický striebristý čipkovaný plášť, ktorý obsahuje recyklovaný nylon a recyklovaný polyester. The  Vampire's Wife  a jej typický vzhľad zameraný na siluetu reprezentujú krajkové šaty po zem s retro volánovým lemom. Medzi výstrednými doplnkami nájdete očarujúce náhrdelníky, náramky a náušnice s ikonografiou očí, oblakov a samozrejme upírskych zubov. Nechýbajú tiež čipkované rukavice bez prstov a biely odopínateľný golier s volánom. V kolekcii dominuje klasická čierna, ktorá pôsobí tajomným dojmom, trblietavá strieborná čipka, opulentné manžety na gombíky a bohaté zamatové textúry jej dodávajú luxusný tón.

Chcú inšpirovať ženy

„Touto spoluprácou chcú spoločnosti H&M a The Vampire's Wife ukázať našim zákazníkom, že móda môže, a mala by posilňovať a inšpirovať ženy, aby sa cítili ako najlepšia verzia seba samej. Dlho sme sa inšpirovali energiou Susie a hodnotami značky a sme nadšení, že spolu robíme túto nepochybne veľmi špeciálnu kolekciu,“ hovorí Maria Östblom, vedúca dámskeho odevného dizajnu v spoločnosti H&M.

Spolu s H&M je Susie Cave kreatívnou riaditeľkou kampane, ktorá vás pozýva do sveta The Vampire's Wife s kľúčovými témami kampane: sila, zraniteľnosť, intimita, neznámo a ženskosť. Hviezdami kampane sú múza značky Samantha Snow, modelka Eva Apio a britská poetka Greta Bellamacina, ktoré zachytávajú spoločné hodnoty značky pokroku a ženského postavenia v kampaňových fotkách a filme.

Ďalšie články