Preskočiť na obsah

Prírodná kozmetika pre celú rodinu

L´ERBOLARIO

Rodinný sen o kozmetike, v ktorej by sa spájal súlad prírody s najmodernejšími technológiami, sa podarilo pretaviť do skutočnosti talianskym manželom Francovi Bergamaschi a Daniele Villa. Po viac ako 40 rokoch spoločnej práce sa vďaka nim stala značka L´Erbolario známou v 32 krajinách sveta. U nás v Eurovea môžete obchod nájsť od októbra na prízemnom podlaží medzi predajňami Tous a Calliope.

 

 

Viac ako 40 ročná história

Príbeh značky L´Erbolario sa začal písať v roku 1978. Pôvodný názov obchodu bol „Premiata Erboristeria Artigiana“, čo v preklade znamená „Oceňovaná remeselná bylinkáreň“. Manželia Franco a Daniele tak doslovne vyjadrili svoj podnikateľský zámer: „Vášňou oboch manželov bola už vtedy príroda, ktorou sa inšpirovali pri tvorbe svojich produktov. Surovinami ich prípravkov boli čerstvo lisované rastlinné oleje a vody z kvetov a bylín,“ hovorí Bora Balašovová, distribútorka značky pre Slovensko. Dnes sa ich sortiment niekoľkonásobne rozrástol, no pôvodná idea ostala zachovaná – kozmetika musí byť čisto prírodná, bez pridaných umelých látok, a zároveň šetrná k životnému prostrediu.

 

 

Kozmetika pre celú rodinu

V L´Erbolario nájdete prírodné kozmetické prípravky pre celú rodinu: „Predajne ponúkajú širokú paletu kozmetických prípravkov pre dámy, pánov, pre detičky, dokonca pre najvernejších priateľov človeka, psov a mačky,“ prezrádza Barbora Balašovová. V ponuke L´Erbolario sa nachádza niekoľko rád pleťových krémov, krémov na očné okolie, čistiace toniká či telové mlieka, mydlá a šampóny. Zaujímavé sú tiež produkty z parfumovej línie, ktorej voňavé tóny sú určené nielen pre vaše telo, ale aj domácnosť v podobe vonných sviečok, tyčiniek a parfumovaných vrecúšok. Parfumová línia je pritom určená nielen dámam, ale aj pánom: „Veľkému záujmu sa tešia aj prípravky z línie s obsahom kyseliny hyaluronovej. Bestsellerom je rozhodne anti-age multiaktívne sérum na rozjasnenie a napnutie pleti. Rodičia zas často vyhľadávajú prípravky na opaľovanie, ktoré sú vhodné aj pre malé deti s citlivou pokožkou,“ vymenováva top produkty Bora Balašovová .

 

 

Eco friendly prístup

Za jeden z najdôležitejších pilierov vo výrobe považuje L´Erbolario priateľský prístup k životnému prostrediu. Preto pri spracovaní kozmetických produktov postupujú tak, aby vytvárali nulový odpad. Okrem toho na produkciu využívajú výlučné solárne teplo a energiu čerpajú len z vlastných obnoviteľných zdrojov. Recyklovaný a recyklovateľný je i papier na balenie či spotrebný materiál: „Značka L'Erbolario odjakživa rešpektuje medzinárodné normy zakazujúce testovanie na zvieratách. Nikdy takto netestovali ani suroviny, ani finálne produkty. Znášanlivosť výrobkov overujú dôsledné klinické štúdie na jednej z najstarších a najprestížnejších talianskych univerzít, na Univerzite v Pavii. Zákazníci L´Erbolario okrem toho oceňujú aj príjemnú atmosféru predajní, a preto všetkých pozývame do novootvorenej predajne v Eurovea. Raz vidieť je lepšie ako stokrát čítať,“ uzatvára Bora Balašovová.

 

 

 

http://bit.ly/l_erbolario

 

 

Ďalšie články