Preskočiť na obsah

NOVOROČNÁ KAMPAŇ

Nový rok je pomyselným míľnikom, ktorý prináša jedinečnú príležitosť ohliadnuť sa za uplynulým rokom a za všetkým, čo sme prežili a za čo sme vďační. Zároveň nám dáva šancu nových začiatkov a nových príležitostí. Práve začiatky sú motívom našej novoročnej kampane, ktorá nadväzuje na tú vianočnú. Jej tvárou je opäť transrodová modelka Charlotte Srnčík. Tentokrát nestojí v žiare reflektorov sama, ale je s mamou. Ich spojenie dokonale symbolizuje posolstvo našej novoročnej kampane, posolstvo nových začiatkov. Nové začiatky a šancu byť šťastný a sám sebou si zaslúži každý z nás bez rozdielov. Láska a podpora sú esenciou, ktorá dáva silu na tejto ceste. Silu na zmeny a príležitosti, ktoré nás v tomto novom roku čakajú. Pre nás je jednou z nich aj dlho očakávané otvorenie novej, väčšej Eurovea.

Ďakujeme vám za vašu podporu, lásku a trpezlivosť. V novom roku sa tešíme na množstvo spoločných nákupov a zábavy. Vaša Eurovea.

Ďalšie články

Zladené Vianoce

Budete tráviť vianočné sviatky doma, u rodičov, na chate alebo s priateľmi?

Darčeky na poslednú chvíľu 

Vianoce sú za rohom a ak aj vy patríte k tým, ktorí si nákupy radi nechávajú na poslednú chvíľu, alebo vám ich už kuriér nestihne doručiť

Silvestrovská párty

Lúčenie sa so starým rokom a privítanie toho budúceho môže mať veľa podôb.