Preskočiť na obsah

Najlepší vianočný darček

Vianoce sú za rohom a ak aj vy patríte k tým, ktorí si nákupy radi nechávajú na poslednú chvíľu, alebo vám ich už kuriér nestihne doručiť, máme pre vás cenné rady, ako všetko vybaviť jednoducho, rýchlo a najmä prakticky.

Ideálny darček pre každého

S DARČEKOVOU KARTOU EUROVEA obdarujete blízkych tým najlepším darčekom. Zakúpiť si ju môžete na informačnom pulte pri vstupe do EUROVEA každý deň od 10:00 do 20:00 hod. a dokonca aj na Štedrý deň. do 12:00 hod. Obdarovanému môžete venovať sumu na karte vo výške od 10 do 150 eur.

Je ňou možné platiť vo všetkých obchodoch, reštauráciách, ale aj zaplatiť za kino, fitko, v solárku alebo u kaderníka. Jej platnosť skončí až jeden rok po vystavení, čo je ideálne hlavne v tomto období. Obdarovaní majú teda dostatok času na vyčerpanie kreditu. Ak budú nakupovať na viackrát a nebudú si istí zostatkovou sumou, môžu si stav ľahko overiť. Majú na to hneď niekoľko možností. Stačí zájsť na informačný pult EUROVEA alebo na webovú stránku eurovea.sk. Výška kreditu sa dá jednoducho skontrolovať aj prostredníctvom SMS služby z pohodlia domova.

Všetky prevádzky v jednom

V nákupnom centre EUROVEA rozhodne nie je problém vybrať si darčeky. DARČEKOVÚ KARTU EUROVEA je možné využiť v každom obchode, ktorý v EUROVEA nájdete. Najnovšie módne trendy, kvalitné doplnky, dekorácie, kozmetika, elektronika - aj na tieto a veľa iných darčekov môžu obdarovaní využiť kredit, ktorý budú mať k dispozícii na karte po jej zakúpení. Tento rok pribudla na 1. poschodí k obľúbenému konceptu H&M home predajňa Bonami.

Otvorila sa prvá kamenná predajňa jednej z najznámejších amerických značiek voľnočasového oblečenia GAP,  talianský concept store fabio gatto s prémiovou módou pre mužov a ženy. Nájdete tam značky Ballantyne, Ralph Lauren, Zanellato, Peserico, Parajumpers, Hide&Jack a ďalšie. Na kvalitu tkanín s dôrazom na detail vsadil ďalší nováčik na slovenskom trhu, módna značka Tatuum.

Už takmer 25 rokov vyrába odevy, ktoré umožňujú zákazníkom vytvoriť si kapsulový šatník. V nákupnom centre na Dunaji nedávno otvorila dvere ďalšej prevádzky svetová jednotka lifestylovej obuvi pre mužov, ženy a deti - Skechers. Svoju ponuku rozšírili aj o značkové oblečenie a doplnky. Fanúšikovia vysokokvalitnej technológie za priaznivé ceny ocenia nový Xiaomi Store na prízemí vedľa predajne Cafepoint. V ich sortimente sa okrem mobilných telefónov nachádzajú inteligentné hodinky, kolobežky, audio, spotrebiče pre inteligentnú domácnosť a príslušenstvo.

Novinky prináša EUROVEA zákazníkom tiež v segmente služieb. V budove kina sa na  1. poschodí k pánskemu holičstvu Kulík Barber Shop pridalo Detské kaderníctvo, kde bez objednania ostrihajú nielen drobcov, ale aj ich oteckov. Rozšírila sa prevádzka Manicure Express, ktorá okrem nových väčších priestorov otvorila ďalší koncept prémiovej starostlivosti o tvár a telo - Beauty Express. SOLÁRKO je novinkou nielen medzi samotnými prevádzkami v EUROVEA, ale aj v rámci Slovenska. Na 200 m2 ponúka najmodernejšie hybridné kolagénové soláriá v najluxusnejšej výbave pre dokonalé opálenie počas celého roka. Unikátom je nielen samotné opaľovanie v tematických miestnostiach, ale najmä samotná technológia opaľovacích boxov spájajúca klasické opaľovanie s omladzujúcou fototerapiou. Ponuku služieb uzatvára dm drogerie markt, ktorá expandovala na viac ako 860 m2.

 

Ďalšie články

VIANOCE V PLNEJ KRÁSE

Promenádu zdobia trblietavé snehové vločky, vzduchom sa šíri vôňa škorice, vianočného punču či medovníkov a vy k nám prichádzate s c

Fashion Blog

Exkluzívna móda pre pánov. Vyskladajte si outfit z dizajnérskych kúskov založený na štýlových doplnkoch a kvalitných materiáloch.