Preskočiť na obsah

Gastronomický zážitok pri Dunaji - Brasserie La Marine

Reštaurácia Brasserie La Marinev Eurovea sa podľa Hospodárskych novín umiestnila medzi top 10 biznis reštaurácií a rovnako tento mesiac dostala aj ďalšie špeciálne ocenenie TREND TIP. Toto ocenenie dostávajú reštaurácie, ktoré si dlhodobo udržiavajú priaznivý pomer kvality a cien. Brasserie La Marinev je s nami už 10 rokov, a tak ako Eurovea aj ona si prešla viacerými zmenami aby ste sa vy naši zákazníci citíli čo najlepšie.

 

Dôvody cestovania môžu byť rôzne. Cestovanie za jedlom, vínom a koňakom je pre nás jedným z tých ušľachtilejších. V roku 2009 vznikol v predstavách niekoľkých milovníkov obyčajného dobrého jedla a cestovania za ním koncept reštaurácie La Marine. Malo to byť miesto, kam každý prinesie to najlepšie, čo pri svojom túlaní nájde.

 

 

Reštaurácia je v Eurovea už od jej otvorenia, čo znamená že prvú dekádu má už úspešne za sebou. Za tie roky prešla zmenou konceptu, menila sa terasa i interiér a jedálny lístok už nie je zostavený len z francúzskej kuchyne. Z pôvodných štyroch majiteľov ostal iba jeden, avšak ten sa svojej úlohy zhostil najlepšie, ako mohol.

 

 

Čo sa však nezmenilo, je kvalita jedla – varia tu, stále výborne. Obzvlášť odporúčame francúzsku cibuľovú polievku.

Jedálny lístok je zložený z raňajkového, špeciálneho a klasického menu.

 

 

Otváracie hodiny:

Utorok - Sobota: 09:00-23:00
(Posledná objednávka kuchyne 23:00)

 

Nedeľa - Pondelok: 09:00-22:00
(Posledná objednávka kuchyne 22:00)

 

 http://bit.ly/Brasserie_La_Marine

 

Foto: Brasserie La Marine

Zdroj: eTrend.sk, style.hnonline.sk, FB

 

Ďalšie články