Preskočiť na obsah

GEOX - Jarná a letná kolekcia 2020

Dámska kolekcia:
GEOX predstavuje dokonale čisté kolekcie pre sezónu jar-leto 2020, ktorá spojuje najvýraznejšie trendy a sezóny a zároveň neustále zvyšuje svoju laťku z hladiska technologického výskumu. Značka je aj naďalej zostáva verná svojim hodnotám, ktoré ju od samého začiatku odlišovali od ostatných: dokonalá rovnováha medzi jednotlivými sezónami, sofistikovaný taliansky štýl, pohodlnosť a funkčnosť.

 

 

Jarná dámská kolekcia GEOX oslavuje teplé prírodné odtiene savany, a to zvieracími vzormi či etnickou potlačou. Nájdete tu nízké sandálky s kríženou a voľnou pätou, ale tiež sandálky a lodičky na vysokom podpätku či na originálnej platforme v imitácii dreva. Ďalej sú tu nízke sandálky so zaväzovaním okolo členku alebo nápaditá verzia s kovovými cvokmi. Stálicami sú však obľúbené letné espadrilky, které podtrhnú každý letný outfit.

Etnické potlače sú mimoriadne módne a vysoko elegantné a v kolekcii sa prelínajú široké škály farieb, od jemných prírodných, pieskových tónov, až po červenú a zelenú.

 

Základom kolekcie GEOX sú samozrejme tenisky a športová obuv v nekonečnej kombinácii farieb a materiálov. Biele a žiarivé odtiene sú jedným z hlavných charakteristických rysov kolekcie objavujúcich sa hneď na niekoľkých verziách tenisiek GEOX. Jednotlivé modely sú podržené detaily ako je  kombinácia sieťoviny a kože či jemný zametový nádych vo fuchsiovej či modrej.

 

Veľkou novinkou pre túto sezónu je debut ženskej verzie slavného modelu AERANTIS. Obrovský úspěch v pánskej kolekcii bol vylepšený sviežimi líniami, ale aj tak sa môže pochváliť aj sofistikovaným priedušným systémem v hornej časti a podošve, čo z tohto modelu robí dokonalý príklad technologickej inovácie GEOX. Zametový vzhľad hraje prím aj v kolekcii mestských sandálkov, či už sú to klasické na platforme, espadrilkách alebo na elegantných sandálkov na nízkom podpätku. 

 

 

Pánská kolekcie:

Priedušnosť, termoregulácia a nepremokavosť sú tri základné piliere, na ktorých si značka GEOX, v priebehu rokov vybudovala svoju silnú identitu. Je obľúbená po celom svete, a to nie len svojou obuvou s jedinečnými technologickýámi vlastnosťami, ktoré dosiahli neustálym výzkumom, ale aj pre svoj typický taliansky design a estetiku.

Sezóna jar-leto 2020 znovu predstavuje sviežu radu pánskych modelov dokonale prepájajúcich technologické riešenia s vycibreným vkusom moderného muža túžiaceho po pohodlí. 

 

To utvrzuje stále populárnejší model AERANTIS, ktorý mnohí muži považujú za základný kus svojho botníku. Vyrába sa z najrôznejších materiálov, od kože, semiša, až po textil, teda je model AERANTIS vhodný pre akúkoľvek ročnú dobu. Nový sezónny vzhľad sa pyši ziarivými odtieňami, ako je modrá, červená nebo červenohnědá, ale tiež nadčasovo atraktivnou ľadovou šedou. Patentovaná podošva v modelu skrýva prepracovaný ventilačný systém, ktorý poskytuje vynikajúcu úroveň predyšnosti.

 

V pánskej kolekcii tiež nájdete široký výber semišových členkových topánok vo vintage štúlu, mokasíny so šnurovaním alebo klasické Chelsea topánky.  Hnedá, modrá a holubia šedá sú dokonalou alternatívou ku formálnym tak,  i športovo ladeným outfitom. Klasické kožené GEOX modely si samozrejme zachovávajú svoju predyšnú a nepremokavú konštrukciu, zatiaľ čo letná obuv vo forme sandálov či mokasín disponuje protišmykovými podrážkami. 

 

bit.ly/geox_eurovea

Ďalšie články