Preskočiť na obsah

Zladené Vianoce

Budete tráviť vianočné sviatky doma, u rodičov, na chate alebo s priateľmi? Či už je to prvýkrát, alebo ste už spolu vianočné sviatky trávili ako pár, poradíme vám čo na seba.

 

Romantika na chate

Tu platia trochu iné pravidlá. Na chate potrebujete zostať v teple, no zároveň nechcete chodiť v teplákoch. Našťastie už dostať v obchodoch kvalitné a pohodlné kúsky, v ktorých budete obaja štýloví a v absolútnom pohodlí. Napríklad vlnené a kašmírové pulóvre v svetlých farbách a nohavice s prímesou prírodných hrejivých materiálov upravených tak, aby nedráždili citlivú pokožku.

fabio gatto

 

Zábava s priateľmi

Spravte si spolu s priateľmi z vianočných sviatkov jednu veľkú párty oslavu. On v tmavomodrej košeli so zamatovým sakom a ona v krásnych čierno-modrých šatách, ktoré jej dokonale definujú postavu. Spojovacím prvkom je tentoraz modrá  a spoločenské materiály. Jednoducho štýlový pár.

Karl Lagerfeld, TAILOR MADE

 

Domáca pohoda

Máte radi sviatky v kľude a doma? Užite si ich spoločne v kúskoch z kolekcie vašej obľúbenej filmovej či rozprávkovej postavy. Od Mickey Mouse a myšky Minnie po Macka uška. Výber témy je len na vás, aj to, či sa zladíte rovnakými pyžamom, alebo si vyberiete príjemné outfity, v ktorých môžete privítať aj hostí. Základom je však pohodlie.

Tatuum

 

Klasika u rodičov

V tomto prípade je vždy jeden z vás u svokrovcov a jeden v prostredí, v ktorom vyrastal. Zlaďte sa napríklad jedným kúskom, ktorý evokuje vianočné farby. Ona v pohodových kockovaných nohaviciach, kde prevláda zelená s pulóvrom v odtieňoch červenej. On jednoduchý zelený pulóver a kvalitné modré jeansy.

Alizé

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Emma Lea Nikodýmová a Adam Bukovčan/ExitMM

LOCATION: Clique, Alizé

 

Ďalšie články

Želáte si štedré Vianoce?

Vianoce sú čochvíľa tu a vy tento najkrajší čas v roku môžete stráviť v Eurovea, kde zažijete nielen príjemný čas adventu sp