Preskočiť na obsah

Najkrajšie vianočné zľavy sú v EUROVEA

Najkrajšie sviatky roka si zaslúžia najkrajšie zľavy a my sme ich pre vás pripravili spolu s mesačníkom EMMA. Už na Mikuláša v tomto dámskom magazíne nájdete zľavovú knižku plnú výhodných ponúk, ktoré si u nás v Eurovea budete môcť uplatniť v termíne od 12. do 15. decembra 2019.

 

Kupóny z takmer 70 prevádzok

Na Vianoce chceme urobiť radosť nielen svojím príbuzným a deťom, ale aj blízkym priateľom, ktorí pri nás stoja počas celého roka. Veľké množstvo darčekov predstavuje aj značnú investíciu. My to vieme a preto sme sa vám to rozhodli uľahčiť. V našej zľavovej knižke, ktorá bude už od 6. decembra 2019 pribalená k časopisu EMMA, nájdete kupóny so zaujímavými zľavami až z 56 obchodov a služieb a 12 reštaurácií a kaviarní.

 

Kozmetika a oblečenie za zaujímavé ceny

V rámci zľavovej knižky nájdete kupóny so zľavami v našich parfumériách až do výšky 40%. Môžete ich využiť v závislosti od predajne buď na celý sortiment, alebo vybrané produkty. Výhodné ponuky sa týkajú aj parfémov, ktoré pod stromčekom vždy potešia nielen dámy, ale aj pánov. Zaujímavé ponuky si počas strieborného víkendu pre vás pripravili tiež obchody s módnym oblečením, topánkami a doplnkami. Medzi nimi napríklad nová talianska značka Tosca Blu, ktorá má v Eurovea exkluzívne zastúpenie.

 

Dovolenka za zvýhodnenú cenu

Prísť do Eurovea sa v termíne od 12. do 15. decembra 2019 oplatí aj v prípade, že už teraz plánujete, kam sa s deťmi vyberiete budúci rok v lete na prázdniny. V zľavovej knižke totiž nájdete 50 eurovú poukážku platnú v dvoch cestovných kanceláriách. Letná dovolenka či zájazd do zahraničia bude pod vianočným stromčekom zaručene príjemným prekvapením pre každého člena vašej rodiny.

 

Po nákupoch sa odmeňte dobrým jedlom

Ideálnym zavŕšením nákupného maratónu plného úžasných zliav je bez pochýb oddych pri dobrom jedle. V našej zľavovej knižke nájdete i kupóny na štrúdľu, vianočný punč či lokše zo stánku Domáce jedlo, ktorý nájdete na vianočných trhoch na námestí. Veď, kde inde môžete prežiť príjemný čas adventu, ak nie u nás na Dunaji v spoločnosti tých najkrajších zliav?

 

Eurovea darčeková karta

Za pozornosť stoja kupóny od Eurovea, tie vám umožnia zakúpiť si darčekovú kartu Eurovea za veľmi výhodných podmienok. Pri nákupe darčekovej karty v hodnote 70€ získate 10€ navyše a pri 130€ získate 20€ navyše. A to nie je všetko!!!

Zaplaťte touto kartou za jednodňový nákup v hodnote 30, 40 alebo 80 euro ešte počas decembra a získate ďalšie skvelé benefity. Aké a ako si ich uplatniť sa dočítate tu: https://bit.ly/350TShi

 

 

 

 

 

 

47

Ďalšie články

Vianočné nákupy plné benefitov

Nákupy darčekov sú už v plnom prúde, a preto sme pre všetkých návštevníkov nášho shoppingu pripravili niekoľko príjemných p