Preskočiť na obsah

Eurovea je hlavným miestom štedrosti

Vianočné sviatky sú pre mnohých tými najkrajšími v roku. Tento rok však budú iné. Vianoce na Dunaji sa totiž budú niesť v znamení štedrosti. Ako vníma Vianoce a kam chodí nakupovať darčeky úspešná slovenská modelka Viera Schottertová, ktorá sa stala tvárou našej vianočnej kampane sa dozviete v nasledujúcom článku.

Eurovea spolupracuje už dlhodobo na svojich kampaniach s tými najpovolanejšími. Tentokrát sa pred objektív jedného z najlepších slovenských módnych fotografov Branislava Šimončíka postavila úspešná slovenská modelka Viera Schottertová, ktorá má za sebou fotenia kampaní pre tie najznámejšie svetové značky ako napríklad Chanel, Armani, Rimmel, Mango, Gant či Victoria’s Secret. O styling sa ako zvyčajne postarala Nina Ford, ktorá vybrala malé čierne šaty od pragmatickej perfekcionistky Victorie Backham z ALIZÉ Fashion House.

Obľúbila si promenádu

Do sveta modelingu vstúpila Viera Schottertová sotva pätnásťročná, keď sa stala víťazkou národného kola modelingovej súťaže Elite Model Look. Tá ju posunula do svetového finále, kde skončila druhá. Potom začala žiť a pracovať vo Viedni. Po krátkom čase ju agentúra poslala do New Yorku, kde žila dvanásť rokov. V súčasnosti býva v dome pri Bratislave, odkiaľ to má na skok k nám do Eurovea. „Eurovea je priestranná, svetlá a je tu skvelý výber butikov. Veľmi som si ju obľúbila. Rada chodím na promenádu k Dunaju, kde je veľmi príjemné prostredie. Dá sa tu stráviť čas s deťmi, sadnúť si na kávu a zároveň riešiť rôzne biznis veci. V Eurovea je tiež Starbucks, ktorý mi pripomína moje obľúbené časy v Amerike. Ich káv sa neviem nabažiť,“ hovorí so smiechom Viera.

Darčeky nakupuje v predstihu

Viera rada nakupuje v H&M, túto značku má rada aj pre jej prístup k móde. Okrem udržateľných kolekcií ako napríklad aktuálna Fall Fashion kolekcia majú v obchodoch po celom svete recyklačné boxy. „Je úžasné, že ponúkajú takúto možnosť. Vyhadzovaním oblečenia totiž vzniká veľké množstvo odpadu, čo znečisťuje naše okolie. Sem môžem priniesť nechcené kúsky, ktoré sa potom predávajú ako second-hand oblečenie alebo sa z nich vyrábajú iné produkty,“ približuje dôvody modelka, ktorej záleží na tom, aký dopad má móda na životné prostredie. Ak ste si mysleli, že si necháva nakupovanie vianočných darčekov na poslednú chvíľu, opak je pravdou. „Darčeky kupujem vždy v predstihu, skoro všetky už mám v novembri. Nemám rada tlačenice a ešte vtedy majú v obchodoch všetko, čo by som chcela. Hlavne rôzne darčeky pre deti,“ vysvetľuje Viera, pre ktorú je rodina na prvom mieste a Vianoce považuje za najkrajšie sviatky v roku.

Najkrajšie sviatky

„Keď som bola malá, Vianoce sme vždy celá rodina trávili pokope v Topoľčanoch. Je to pre mňa teplo v srdci a domova. Teším sa hlavne na tie chvíle, keď sa mojim deťom rozžiaria očká od šťastia pri pohľade na všetky tie svetielka a vyzdobený dom, a keď všetko krásne vonia. Je to to najkrajšie, čo môže byť pre rodiča,“ hovorí hrdá mama, ktorá sa pred objektívy vrátila po materskej dovolenke.

A čo by si priala na Vianoce? „Pre mňa je najkrajším darčekom, keď sú moje deti šťastné. Viac si neprajem, to je pre mňa úplne najviac,“ dodáva na záver krásna modelka.

 

Foto: M Management

 

 

Ďalšie články