Preskočiť na obsah

Detská móda v GAP

Legendárna značka GAP má jediný obchod na Slovensku práve v Eurovea. Je charakteristická moderným a funkčným americkým štýlom. Je to aj raj detskej módy, kde nájdete ľahko kombinovateľné basic kúsky pre bábätká, deti aj tínedžerov.

 

Jeansovina a pruhy

ONA: Rifle na traky nikdy nezostarnú. Tričko s flitrovanou aplikáciou sa nemusí schovať pod náprsnou kapsou nohavíc, stačí zapnúť len jeden trak.

ON: Rifľovina nie je len modrá. Denim sa často efektne farbí a s tričkom, polokošeľou alebo ľanovou košeľou tvorí skvelý pár.

 

Mikiny a rifľové bundy  

ONA: Rifľovka je najnosenejším kažodenným kúskom. Na mikinkových šatách vyzerá neformálne a v kombinácii s teniskami vznikne ideálny outfit do chladnejšieho počasia.

ON: Malé neoprateľné nehody po zmrzlinových hodoch si na vzorovanej minkine nikto nevšimne. Hodí sa k hnedým teniskovým topánkam, šnurovacím semiškám, aj ku klasickým bielym teniskám.

 

Košeľové šaty a tričko s postavičkou  

ONA: Košeľové šaty s rôznofarebnou pruhovanou potlačou tvoria zaujímavo pôsobiacu súhru. K teniskám alebo sandálkam budú vždy fungovať skvele.

ON: Tričko s rozprávkovou postavičkou nenosia len malí, ale aj veľkí. K tomu sa hodia pohodlné teplákové kraťasy, ktoré budú ideálne pre outfit nielen na ihrisko.

 

Madeira a froté

ONA: Madeirová vyšívaná bavlnená blúzočka je základným kúskom dievčenského šatníka. S rifľovými kraťasmi vyšívanými drobnými kvietkami idú skvele dokopy.

ON: Froté je perfektný materiál, ktorý je s prímesou elastanu ideálny na letné košele, tričká aj kraťasy. Kvalitný materiál zabezpečí „nezničiteľnosť“ pri aktívnom nosení.

 

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL a MODELKA: Mia Olívia Paldia, Nicolas Paldia / M Management

DEKORÁCIE: Flying Tiger Slovensko

Ďalšie články

Mikina na 4 spôsoby

Mikiny sa stali súčasťou nášho každodenného života. Dokonca sme ich už povýšili na kúsok, ktorý sa dá nosiť na mnohé príležitosti.

Na plecia

Je to tu! Sezóna výletov, cestovania, turistiky, športovania a užívania si príjemného počasia.