Preskočiť na obsah

Vianočný sveter musí byť

Rolničky a vianočné songy už počuť na každom kroku. K dokonalej atmosfére vianočných sviatkov chýbajú len vianočné stromčeky, výzdoba a neodmysliteľné vianočné svetre. Tradícia ich nosenia pre pobavenie vznikla niekedy v minulom storočí a pretrvala dodnes. Ktorý je ten váš?

 

Vtipný

Takáto funny vianočná klasika poteší každého, kto vždy oslavuje toto najobľúbenejšie obdobie roka aj tým, že nosí tematicky ladený pulóver. Ak si ho kúpte obaja ako pár, budete ladiť pri rozbaľovaní vianočných darčekov. Totálna romantika.

Terranova

 

Klasický

Ak klasické zelené a červené farby Vianoc nie sú vašou šálkou kávy, siahnite po zemitých odtieňoch. Veselý zvierací motív ukazuje hravosť a snehové vločky s nórskym vzorom evokujú zasneženú krajinu. Je to ideálny outfit spolu s menčestrákmi a koženými šnurovacími bootsami na horskú chatu či vianočné trhy.

Peek & Cloppenburg

 

Štýlový

Odtiene sivej a bielej pôsobia luxusne. V tomto svetri budete veľmi štýlová aj s lyžiarskymi nohavicami a snehuľami v apresski bare, ak budete tráviť sviatky na horách. K bielym tepláčikom si ho zas môžete obliecť k ozdobovaniu vianočného stromčeka, alebo k jeansom na predvianočné nákupy.

Weekend Max Mara

 

Tematický

Je jedno, či perníčky radi pečiete, alebo len konzumujete. Obe činnosti môžete absolvovať práve vo vianočnom pulóvri. Môžete si ho vziať na vianočný večierok a rozveseliť tak kolegov v práci, alebo ho nosiť len tak pre svoje potešenie a dobrú náladu.  

                                                                                                

Tezenis

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

LOCATION: Krásne Vianoce

Ďalšie články