Preskočiť na obsah

Eco kúpeľ

Kúpeľňové rituály si v chladnom počasí vychutnávame oveľa intenzívnejšie. Máme pre vás skvelé eko produkty, ktoré sú ručne vyrábané, veselé a mimoriadne prospešné pre telo a celkovú pohodu. Nájdete ich v našom novom pop-up store WeAreBubbles na prízemí.

 

Bomby do kúpeľa

Každá z guličiek do kúpeľa je ručne vyrobená a obsahuje najkvalitnejšie ingrediencie, ako je morská soľ, avokádový olej a rôzne esenciálne oleje. Táto kombinácia prísad premení váš bežný kúpeľ na luxusné, relaxačné domáce kúpele. Bomby do kúpeľa zanechajú vašu pokožku vláčnu, hebkú a jemnú a rozmaznajú vás prekrásnymi vôňami. Už napúšťate vaňu?

 

Soľ do kúpeľa  

Ak vám viac vyhovuje soľ do kúpeľa, výber je tiež široký. Jedinečná vôňa a zloženie týchto solí pozdvihnú náladu a zlepšia váš celkový stav. Podporia mikro cirkuláciu a posilnia vlastné obranné sily tela. Kúpele v slanej vode majú zároveň omladzujúce účinky a uľavujú od bolesti svalov a kĺbov. Tieto soli sú vhodné pre všetky typy pokožky.

 

Mydlá a tuhé šampóny

Váš kúpeľňový ekologicky rituál zakončite očistou tela s prírodným mydlom vyrábaným remeselným spôsobom a za studena, čo zabezpečí zachovanie prvotriednej kvality všetkých prísad, esenciálnych olejov, vitamínov a minerálov.  Na vlasy použite tuhý šampón, vybrať si môžete harmančekový, kakaové maslo alebo s vitamínom B5. Všetko samozrejme bez silikónov.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

DEKORÁCIE: Home & You

 

Ďalšie články

Škola mixovania

Bodky, pruhy, kocka, zvieracia potlač, kvety, abstraktné aj geometrické vzory. Máme ich na výber naozaj veľa.