Skip to content

NA VYSOKEJ NOHE

Jeden z najúspešnejších výkrikov módy je v kurze už niekoľko sezón. Výhodou topánok na hrubšej vyvýšenej platforme je predovšetkým stabilita, ktorá dopraje majiteľke unikátny a hlavne pohodlný krok a chôdzu. Objavte najmódnejšie značkové topánky na platforme v našej novej predajni eobuv, ktorá spája výhody online nakupovania s priamou starostlivosťou personálu o vaše potreby.

SANDÁLE LIU JO

Tieto sandálky so zirkónmi zvýraznia váš letný štýl a dodajú vášmu outfitu extravagantný a štýlový akcent. Vďaka platforme po celej dĺžke podrážky sú pohodlnejšie ako štandardné topánky na klinových podpätkoch. V tomto modeli úspešne vyrazíte do mesta, na prechádzku alebo na nákupy. 

ESPADRILKY TOMMY HILFIGER

Platformy sú jedným z najhorúcejších trendov priamo z 90. rokov. V týchto espadrilkách si opticky predĺžite a zoštíhlite nohy bez straty pohodlia a skvele doplnia vaše boho-letné oblečenie, či už preferujete verziu s výraznými vzormi a farbami, alebo neutrálny set so strapcami a čipkou.

SNEAKERSY GUESS

Topánky musia dokonale priliehať k nohe a byť zabezpečené proti pošmyknutiu, tento šnurovací model je ideálnym riešením na každodenné nosenie. Vysoká platforma je zárukou pohodlnej prechádzky a ako bonus si úspešne pridáte pár centimetrov na výške!

FOTO&TEXT&STYLING: LSZ Photography

MODEL: Diana Bahatová/ EXITMM

NOHAVICE: Orsay

More articles

Predajňa eobuv.sk so zónou MODIVO

Navštívte novootvorenú predajňu eobuv.sk so zónou MODIVO a presvedčte sa o inovatívnom nakupovaní, ktoré je okrem toho aj moderné, jednoduché a príjemné!

ZAOSTRENÉ NA PLAVKY

More, jazero, plaváreň, či aquapark. Aktivity spojené s vodou sa najviac skloňujú v horúcich letných dňoch. Viete si ich predstaviť bez dobre padnúcich...

BARBIE GIRL

Hitom tejto sezóny sa stal jednoznačne film BARBIE, ktorý urobil z Margot Robbie globálnu ikonu a jej štýl pobláznil ženy a dievčatá po celom svete....