Skip to content

ZAOSTRENÉ NA PLAVKY

More, jazero, plaváreň, či aquapark. Aktivity spojené s vodou sa najviac skloňujú v horúcich letných dňoch. Viete si ich predstaviť bez dobre padnúcich plaviek? My nie. Preto vám dávame do pozornosti čisté línie a kvalitu značky Calvin Klein Underwear, za ktorou stoja najväčšie celebrity a supermodelky.

Modrá je dobrá

Celé už dávno nie sú len plavecké, teda určené len na to, aby sa v nich plávalo. Viete ich nosiť ako body k šortkám, alebo si ich s pareom obliecť na plážovú párty. To všetko zbalíte do veľkej farebnej tašky. A nezabudnite pri ich výbere, že modrá je vždy dobrá.

Zebra v šatníku

Zvieracie vzory budú in vždy. Od hadov, cez gepardy, až po zebry. Ak idete do vychyteného plážového klubu, dolaďte striebornú kabelku aj klobúk s trblietkami, nech je tú šelmu vo vás poriadne vidieť.

Losos na volejbale

Jemné odtiene lososovej na bikinách so širokou športovou gumou v páse vás nesklamú pri žiadnych plážových, či vodných hrách. Slamené doplnky sa k nim priam pýtajú. Klobúk, alebo šilt, veľká slamená kabelka a mäkučký uterák vám spríjemnia deň.

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Doplnky: HOME&YOU, Secret Shoes

MODEL: Olívia Granzerová / ExitMM

More articles

SPORT VISION

Letné slnečné lúče nám konečne dopriali tráviť viac času vonku a posilňovňu môžeme vymeniť na pár mesiacov za tréningy na čerstvom vzduchu. S novými...

SLNEČNÉ OKULIARE

Ako si v slnečných dňoch chránite oči vy? My odporúčame kvalitné slnečné okuliare, s ktorých výberom vám poradia v skvelej optike ALENSA. Tento funkčný...

Predajňa eobuv.sk so zónou MODIVO

Navštívte novootvorenú predajňu eobuv.sk so zónou MODIVO a presvedčte sa o inovatívnom nakupovaní, ktoré je okrem toho aj moderné, jednoduché a príjemné!