Skip to content

BARBIE GIRL

Hitom tejto sezóny sa stal jednoznačne film BARBIE, ktorý urobil z Margot Robbie globálnu ikonu a jej štýl pobláznil ženy a dievčatá po celom svete. Inšpirujte sa našimi outfitmi, ktoré z vás vytvoria dokonalú BARBIE!

BARBIE á la CHANEL

Modré tvídové sačko, zvonové rifle, k tomu kabelka v rovnakom odtieni a aj bez ružovej budete vyzerať ako klasická bábika BARBIE! K tomuto filmu patrí jednoznačne štýl á la CHANEL, ktorý presne vystihuje jemnú estetiku sveta slávnej bábiky.

GUESS, CUBE

BARBIE WORLD

Kedysi sa Barbie predávala v krabiciach a s mini doplnkami ako klobúk, kabelka, lodičky. Nezabudnite na detaily, dotvárajú celkový dojem! Ikonickú farbu už predstavovať nemusíme, skúste ju nakombinovať ako trendy komplet s nohavicami a blúzkou.  Ale pozor, základom  barbie make-upu je linka na oči!

ORSAY, CUBE, SECRET SHOES

VINTAGE BARBIE

Ak si myslíte, že k Barbie nepatrí BLACK&WHITE kombinácia, hoďte si do googlu výraz “vintage barbie”. Ako prvá vám vyskočí bábika BARBIE v ikonických plavkách práve v tomto farebnom prevedení spolu s guľatými bielymi okuliarmi. Tak čo, ktorý štýl je vaša topka? 

SUGARBIRD, CUBE , SECRET SHOES

FOTO& TEXT& STYLING: LSZ PHOTOGRAPHY
MODEL: Ema Macháčová / EXIT MM
MAKE-UP: Ema Urbanová/ Douglas

More articles

SLNEČNÉ OKULIARE

Ako si v slnečných dňoch chránite oči vy? My odporúčame kvalitné slnečné okuliare, s ktorých výberom vám poradia v skvelej optike ALENSA. Tento funkčný...

Predajňa eobuv.sk so zónou MODIVO

Navštívte novootvorenú predajňu eobuv.sk so zónou MODIVO a presvedčte sa o inovatívnom nakupovaní, ktoré je okrem toho aj moderné, jednoduché a príjemné!

ZAOSTRENÉ NA PLAVKY

More, jazero, plaváreň, či aquapark. Aktivity spojené s vodou sa najviac skloňujú v horúcich letných dňoch. Viete si ich predstaviť bez dobre padnúcich...