Skip to content

Máj - SVADBY ČAS

Dostali ste pozvanie na svadbu? Piaty mesiac v roku oficiálne štartuje svadobnú sezónu a my máme pre vás zopár skvelých inšpirácií.

Či už je svadba v štýle boho, alebo sa chystáte na luxusnú klasiku v kaštieli či na zámku, oblečenie zohráva dôležitú úlohu. Stylingom by ste nemali zatieniť nevestu ani ženícha, ale zažiariť ako zladený pár je dovolené!

Párty svadba

V poslednom období veľmi obľúbený typ svadby, kde sa po obrade navečer stretne väčšia časť rodiny, známych a kamarátov a zo svadobnej hostiny si urobia párty. Na tento typ neformálnej akcie si zvoľte kostým v žiarivej žltej, muž má prikázané elegantné sako doplniť šatkou v rovnakom odtieni a tanečný parket bude váš!

PEEK&CLOPPENBURG, INTIMISSIMI, TAILOR MADE

 

Boho svadba

Už samotný názov - svadba ako záhradná párty - znamená, že celá akcia sa bude niesť v komornom a uvoľnenom štýle. Čo sa farieb týka, víťazia tu jemné tóny ružovej, marhuľovej, bielej, fialkovej či šedej. Topánky na vysokom opätku nechajte doma a spolu so svojou polovičkou stavte najmä na kvalitné materiály a elegantnú pohodlnosť.

PASSONI, SWAROVSKI

 

Glamour svadba

Glamour svadbu si predstavte ako krásnu, trblietavú a honosnú svadbu, z ktorej prechádza zrak, čiže siahnite po niečom noblesnom. Nie každý deň je príležitosť vytiahnuť zo skrine krásnu dlhú róbu a svojho partnera nahodiť do elegantného obleku. Ešte zladiť farebnosť - taká kráľovská modrá je skvelá voľba!

PINKO, SWAROVSKI, TAILOR MADE

 

FOTO&TEXT&STYLING: LSZ Photography

MODEL: Lenka Konicková, Juraj Sabo / ExitMM

LOCATION: TAILOR MADE

More articles

SVETOVÝ DEŇ DIZAJNU

Tento týždeň sme sa v našom fashion blogu inšpirovali Svetovým dňom dizajnu, ktorý sa oslavuje po celom svete 27. apríla.

Modrá a zelená

Kombinovať modrú a zelenú farbu nie je vôbec jednoduché. Určite si hovoríte, že to fungovať nebude.

Beauty vychytávky Manufaktura

V najnovšom blogu sme sa inšpirovali prírodou a vybrali sme pre vás hneď niekoľko produktov z prvotriednych prírodných surovín obľúb