Skip to content

Beauty vychytávky Manufaktura

V najnovšom blogu sme sa inšpirovali prírodou a vybrali sme pre vás hneď niekoľko produktov z prvotriednych prírodných surovín obľúbenej značky MANUFAKTURA, ktoré ochránia a vyživia vašu pleť aj vlasy.

 

Ovocie vo vlasoch

Život v meste, smog, prach, UV žiarenie, striedanie teplôt, používanie fénov, kuliem a žehličiek - to všetko bohužiaľ patrí k našim bežným dňom. Ovocná čarovná hmla má hneď niekoľko super schopností. Vytvára na vlasoch ochranný štít,  chráni ich pred škodlivými vplyvmi z ovzdušia. Hĺbkovo hydratuje, vďaka čomu sú vlasy krásne, lesklé a neelektrizujú.

Desigual, Bijou Brigitte

 

Šťavnaté pery

Vínny bozk, ktorého sa len tak nenabažíte. Také budú vaše pery po použití pigmentovanej pomády. Najlepšie balzamy na pery sú tie plné prírody. Tento intenzívne hydratuje, jemne zafarbí prirodzeným prírodným odtieňom červenej, dodá perám šťavnatý vzhľad, vyživuje, regeneruje suché a popraskané pery, zjemňuje, ochraňuje a jemne prevonia sviežou vínnou vôňou s ovocnými tónmi.

BCBGMAXAZRIA, Bijou Brigitte

 

Elixír mladosti

Skrášľujúci sedmokráskový zázrak, inšpirovaný renesančnými elixírmi krásy musíte vyskúšať aj vy. Tento exkluzívny pleťový olej pre citlivú pleť regeneruje, vyživuje, zvláčňuje, hydratuje, chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho okolia, no a v neposlednom rade predchádza aj jej starnutiu.

GUESS, Bijou Brigitte

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Miroslava Detvaiová / ExitMM

More articles

Otvárame 25. mája

Po 13 rokoch prevádzky sa staneme najväčším nákupným centrom na Slovensku, keď oficiálne 25. mája otvoríme brány novej obchodnej pasáže. S obsadenosťou 95%...

SVETOVÝ DEŇ DIZAJNU

Tento týždeň sme sa v našom fashion blogu inšpirovali Svetovým dňom dizajnu, ktorý sa oslavuje po celom svete 27. apríla.

Modrá a zelená

Kombinovať modrú a zelenú farbu nie je vôbec jednoduché. Určite si hovoríte, že to fungovať nebude.