Skip to content

Frida Kahlo od Sugarbird

Značka Sugarbird prišla tento rok s jednou z najvzrušujúcejších kolekcií, nehovoriac o tvárach, ktoré v novej kampani účinkujú. Maďarská módna značka sa inšpirovala mexickou maliarkou Fridou Kahlo.

Aj keď sa môže zdať, že táto výrazná osobnosť nemá s Maďarskom nič spoločné, opak je pravdou. „Frida je mimoriadne dôležitá pre nás ako žena a ako inšpirácia. V rámci najnovšej kolekcie Sugarbird loves Frida Kahlo sme sa pokúsili oživiť mexickú ikonu cez vzrušujúce a jedinečné tváre. To bol dôvod, prečo sme prišli s prvou sériou Who is Frida. Na naše fotenie sme pozvali osobnosti s originálnym charakterom a zaujímavou životnou cestou, a z nich sme potom na fotkách vyčarovali Fridu.

Samozrejme, z každého účastníka niečo iné, nový, pestrofarebný look, čo bolo aj cieľom, keďže sme sa snažili na fotkách odzrkadliť unikátnu a inšpirujúcu osobnosť Fridy Kahlo. Bola to pre nás výzva, aby sme pomocou nášho celého tímu a kolekcie doplnkov vytvorené Virágom Kerényi ukázali naše osobnosti ako Fridu 21. storočia, osobnostne aj zovňajškom“, opisuje kreatívny koncept kolekcie Hedvig Jagasics v. Csonka, majiteľka značky.

V kolekcii si určite každý nájde svoj obľúbený kúsok, pretože si môžeme vyberať z množstva pestrofarebných vzorov a farieb, ktoré milovala aj samotná umelkyňa. Prirodzene sú v nej zastúpené aj jej typické farby a obľúbené kvety. Zaujímavosťou je, že fotku Fridy, ktorá sa objavuje na mnohých kúskoch v kolekcii, vytvorila jej vtedajšia maďarská láska, Nickolas Muray. Takže teraz je už jasné, ako je Maďarsko spojené s Fridou. Dúfame, že aj vy zahoríte láskou k týmto nádherným kúskom, ktoré budú už čoskoro dostupné v butiku Sugarbird na prvom poschodí u nás v Eurovea.

More articles

DOKONALÉ TENISKY

Značka ECCO sa pridala k svetovému trendu a v týchto dňoch predstavuje svoju kolekciu CHUNKY tenisiek.