Skip to content

Eurovea StyleCheck

Pripojte sa k nášmu live vysielaniu na Facebooku priamo z predajne HalfPrice, kde vám naše stylistky predstavia najnovšie trendy a ukážu, aké svetové značky a dizajnérske kúsky ulovili za zlomok ich pôvodnej ceny. Na jednom mieste na vás čaká neuveriteľná ponuka. Značky ako napríklad Calvin Klein, Michael Kors, PINKO, Reebok, FILA, VALENTINO, PRADA, Chloe, MOSCHINO a mnoho, mnoho ďalších. Spolu s nami sa môžete tešiť na módne dobrodružstvo plné štýlovej inšpirácie!

Nestihli ste livestream na Facebooku? Nič nie je stratené! V našom archíve máte možnosť kedykoľvek sledovať live prenosy zo záznamu a získať tak všetky tipy na super nákupy a skvelé kombinácie.

Ako nosiť denim na denim

Či už ste fanúšikom tradičnej džínsovej bundy, košele alebo radi experimentujete s denimovými šatami, v tomto videu nájdete inšpiráciu pre každý zmysel a štýl. Na scénu prichádza denim a túto sezónu bude dominovať šatníkom.

STYLING: Simona Domonkošová

LOCATION: HalfPrice

MODEL: Martina R./ EXITMM

MAKE-UP: Douglas

Čierne šaty na každý deň

Stojíte pred skriňou a neviete čo si obliecť? Zachránia vás čierne šaty. Je to síce veľmi jednoduchý kúsok, ale pri troche fantázie ho využijete na veľa spôsobov a vytvoríte zaujímavé outfity na rôzne príležitosti. Všetko závisí od toho, s čím takéto šaty skombinujete a aké doplnky, topánky či kabelku použijete.

STYLING: Gabriela Mohrová

LOCATION: HalfPrice

MODEL: Petra D. / EXITMM

MAKE-UP: PUPA MILANO

Letné kombinácie

Vitajte vo svete letnej módy, kde je jednoduchosť kľúčom k štýlu! Pozývame vás pozrieť si video z predajne HalfPrice plné šiat, kabeliek a topánok, ktoré vám uľahčí výber outfitu na horúce letné dni. Sledujte, ako jednoducho môžete vytvoriť značkové outfity za skvelé ceny.

STYLING: Simona Domonkošová

LOCATION: HalfPrice

MODEL: Barbora S./EXITMM

MAKE-UP: Douglas

More articles

RED & BLACK

Vedeli ste, že červená je farba, ktorú muži najradšej vidia na ženách, pretože symbolizuje vášeň? Dnes sa pozrieme na to, ako červená farba môže oživiť...

TVOJ ŠTÝL MÔŽE BYŤ LIT

Korzety boli dlho vnímané len ako súčasť spodnej vrstvy oblečenia, avšak ich potenciál v móde je podstatne širší. V súčasnosti sa stali kľúčovým prvkom...