Preskočiť na obsah

Veľkonočné inšpirácie

Veľká noc je za dverami, žiadny stres! Naozaj je úplne jedno, či máte umyté okná. Podstatné je, aby ste si vytvorili sviatočnú pohodovú atmosféru. Nech vaše oči potešia živé kvetinové dekorácie a bytové doplnky. Chuťové bunky rozmaznajú skvelé dobroty a krásne vône prebudia vaše zmysly. To všetko pre vás aj váš domov nájdete na jednom mieste u nás v EUROVEA.

 

Zanechajte dojem kvalitou

Majte kúsok Provence počas sviatkov na sebe. Ikonické vône značky L’Occitane od elegantných až po korenisté, vyhovejú každému štýlu či osobnosti. Vyskúšajte úplnú novinku Herbae s vôňou šalvie, alebo príjemnú  bylinkovú klasiku Verbena v novom šate. Očarí aj obľúbená toaletná voda Ariésienne, ktorá sa vrátila v novom dizajne. S jej kvetinovo púdrovou vôňou sa každá dáma bude cítiť sviežo a čistučko ako po sprche. Kúpite ich v butiku na prízemí.

L’Occitane, Raphis Flowers

 

Všetko, čo potrebujete

Milé, vtipné a neokukané dekorácie spestria jednoducho každý interiér a vedia urobiť veľký dojem. Malá soška zajka, kvetináč v podobe vaječnej škrupinky, rozkošné ovečky - tieto všetky symbolizujú jar. Pomocou nich si doma vytvoríte tu pravú atmosféru veľkonočných sviatkov. Ak sa páčia aj vám, kúpite ich za dobrú cenu v predajni Flying Tiger na zníženom prízemí.

Flying Tiger Copenhagen

 

Štýlové sladkosti pre labužníkov

K Veľkej noci neodmysliteľne patria všakovaké dobroty a samozrejme výslužky pre šibačov. Kvalitné pohostenie neznamená, že musíme hodiny stáť v kuchyni. Dokonalé zákusky a torty, ako napríklad túto dokonalú klasiku Red Velvet, si môžete kúpiť u nás v Empori Caffe na prvom poschodí. Korpus je šťavnatý, voňavý, príjemne kakaový, s lahodným krémom a sladkým vanilkovým dozvukom. Vedeli ste, že ju preslávili newyorské kaviarne či hotely?

Empori Cafe, Billa

 

Trvácna trendy dekorácia

Živá rastlinná dekorácia nemusí byť určená len na jednu tematickú príležitosť. Ak si vyberiete nadčasový životom pučiaci mini svet v podobe rastlinného terária, stačí k nemu vždy podľa ročného obdobia pridať tematický doplnok. Ani začiatočníci sa nemusia báť, že sa o túto krásu nebudú vedieť postarať. Poučenie o starostlivosti vám poskytne milá obsluha v našom novom kiosku Hoomi na zníženom prízemí.

HOOMI

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

LOCATION: Empori Caffe

Ďalšie články

Nové kolekcie jar/leto

Nové kolekcie jar/leto sú už v obchodoch a butikoch. Kúpili ste si niečo na seba? Topánky, kabelku alebo pekný top?