Skip to content

PaB Donau – nová mestská reštaurácia pri Dunaji, kde ožíva chuť monarchie

Na dunajskej promenáde v novej časti Eurovea 2 pribudlo nové miesto, ktoré spája tradíciu a moderný mestský štýl.

PaB Donau je reštaurácia, v ktorej sa rakúsko-uhorská kuchyňa vracia v modernej podobe s dôrazom na kvalitu, lokálne suroviny a autentickú chuť.

Kuchyňu vedie šéfkuchár Anton Meszároš, známy svojím pokojom, tímovou energiou a vášňou pre poctivé varenie.
Medzi ikonické jedlá patria viedenský teľací rezeň pripravený na prepálenom masle, Tafelspitz v trojchodovej podobe, sviečková na smotane, kačacie prsia s kapustovo-jablkovým pyré či vegetariánske šúľance s hubovo-tekvicovou omáčkou.

PaB Donau stavia na lokálnych farmároch, vlastných fermentáciách a zero-waste filozofii.
K jedlu si hostia môžu vybrať pivo z vlastného pivovaru Pálffy Brauerei vo Svätom Jure, vína VIAJUR alebo originálne miešané nápoje pripravené barmanom Tomášom Mutalom.

Interiér dopĺňajú maľby habsburských postáv a veľkorysý výhľad na Dunaj. Reštaurácia je priateľská voči rodinám, hosťom s intoleranciami a ponúka ideálnu atmosféru pre obed, večeru či víkendové posedenie.

Navštívte novú reštauráciu PaB Donau v Eurovea II.

More articles