Skip to content

Nové kolekcie jeseň/zima 2022

Nová sezóna je tu. Kolekcie jeseň/zima 2022 postupne zapĺňajú pulty obchodov a butikov. Pozreli sme sa aké trendy prichádzajú túto sezónu.

 

Široké nohavice                                                                                                                                                                    

Crop jeansy a rolákový pulóver je skvelý základ pre dva druhy outfitov. Pre casual s výraznými topánkami a oversize košeľovou bundou napríklad aj v ružovej farbe. Alebo pre elegantný, ak doplníte lodičky a sako. Takto sa buduje dobrý kapsulový šatník.

Gerry Weber, Secret shoes

 

Tón v tóne

Keď budete celá v bielom, nech je to hoci aj tepláková súprava, vždy budete vyzerať vznešene. Outfit v jednom tóne naozaj predlžuje postavu. Vyhnite sa ale celočiernej verzii, pôsobí veľmi tvrdo a hlavne vás nezoštíhli. Stavte radšej na zemité odtiene podľa vášho farebného typu.

Armani Exchange

 

Pletené svetre

Pletené pulóvre a svetre evokujú staré časy. Asi aj preto sa vrátili ako trend na jeseň a zimu. Vypletané plastické vzory v jednej farbe, alebo vzorky kociek a geometrických tvarov sú tu. Práve kocka na svetri evokuje školský prepy štýl, ktorý sa vo vlnách vracia ako trend. Doplňte menčestrovú minisukňu, bootsy, alebo mokasíny na hrubej podrážke a váš outfit bude pôsobiť mladistvo a hravo. 

Weekend Max Mara, Secret shoes

 

Farby a vzory

Výrazné farby, alebo aj kombinácia ďalších výrazných kúskov použitých na veľkých plochách outfitov, sú trendy, ktoré nám rozveselia sychravejšie dni. Nohavicový buklé kostým so štýlovými širokými nohavicami môžete nosiť s mikinou pod sakom a teniskami, alebo členkovými čižmičkami a blúzkou.

Mango

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Miroslava Detvaiová / ExitMM

More articles

Ako si udržať opálenie

Chcete sa po dovolenke ešte dlho tešiť zo zlatohnedej pokožky? Vyskúšajte naše triky a produkty, ktorá vám pomôžu dosiahnuť želaný efekt.

Biela noc

Eurovea je aj tento rok súčasťou najväčšieho a najnavštevovanejšie festivalu súčasného umenia na Slovensku.