Skip to content

HISTORICKY PRVÝ BAREFOOT STORE V EUROVEA

Viete, že každý z nás prejde v priemere neuveriteľných 100 000 kilometrov za život? Teraz si predstavte, o koľko by to bolo pohodlnejšie, keby ste túto cestu prekonávali v štýlových a pohodlných barefoot topánkach.

V Eurovea sa otvorili dvere do sveta SHAPEN - prvého obchodu so štýlovou barefoot obuvou na brehu Dunaja. Ak hľadáte niečo viac, než len obyčajné topánky, ste na správnom mieste. SHAPEN nie sú len obuvou, je to životný štýl. Ponúkajú viac než len pohodlie - poskytujú vášmu kroku slobodu. Takže neváhajte! Čo všetko sa ukrýva za dverami tohto jedinečného obchodu? Poďme to spoločne objaviť!

Predajňa je ako malý raj pre každého, kto hľadá štýlové a kvalitné topánky. Plná jedinečných modelov pre mužov aj ženy, ktorí si vážia nielen štýlový vzhľad, ale aj pohodlie a zdravie svojich nôh. Čo je na tom najlepšie? V tejto predajni nejde len o nakupovanie. Je to skôr zážitok, ktorý čaká na všetkých milovníkov barefoot. 


SHAPEN je synonymom pre topánky, ktoré nie sú len bežným módnym doplnkom, ale skutočným zážitkom pre vaše nohy. SHAPENky sú zhmotnením elegancie, štýlu a zdravia pre vaše nohy. Nejde len o to, ako dobre vyzerajú, ale aj o to, ako sa v nich cítite. Preto nezabúdajme, že topánky nie sú len módnym prejavom, ale aj investíciou do vašej pohody a zdravia.

Čo znamená barefoot? Nie je to len módny výraz - je to životný štýl. Je to vnímanie pohybu a komfortu vašich nôh. Barefoot topánky sú navrhované tak, aby čo najviac zohľadňovali prirodzený pohyb nohy a poskytovali vám slobodnú chôdzu. Je to skvelý spôsob, ako udržať vaše nohy šťastné a zdravé.


Stále sa pýtate prečo barefoot? Tu je pár dôvodov:

  • Zdravé chodidlá: Barefoot topánky umožňujú vašim nohám prirodzene dýchať a pohybovať sa, čo môže prispieť k zdraviu vašich chodidiel a zabrániť problémom ako sú ploché nohy či deformácie.

  • Posilnenie svalov: Chôdza v barefoot topankach posilňuje svaly, šľachy a väzy nôh, čo môže zlepšiť stabilitu a vyváženie tela.

  • Lepší postoj: Prirodzený pohyb nôh v barefoot topánkach môže pomôcť udržať správny postoj tela a zmierniť bolesti chrbta a kĺbov spojené s nezdravým postojom.

  • Zlepšená rovnováha: Chôdza v barefoot topánkach podporuje lepšiu proprio rovnováhu, čo je schopnosť tela vnímať polohu a pohyb. To môže viesť k lepšej koordinácii pohybov.

  • Pohodlnosť: Barefoot topánky sú ľahké, flexibilné a dobre prispôsobivé tvaru vašich nôh, čo zaručuje vysoký komfort počas dlhodobého nosenia.

  • Menej stresu v kĺboch: V barefoot topánkach je tlak rovnomerne rozložený po celej ploche chodidla, čo znižuje zaťaženie kĺbov a môže pomôcť predchádzať zraneniam.


Dlhé roky sme si zvykli chodiť v pevných topánkach, ktoré obmedzujú prirodzený pohyb našich nôh. Ale keď raz okúsite SHAPENky, už sa nebudete vedieť vrátiť späť. Poskytujú vašim nohám maximálny komfort a slobodu, a to vám zaručene dodá energiu na celý deň. 

Slovenská značka SHAPEN prináša do Eurovea viac než len topánky - prináša dávku štýlu, elegancie a pohodlia v podobe úžasných barefoot topánok. Ak túžite po nohách, ktoré budú nielen štýlové, ale aj zdravé a v pohodlí, neváhajte a navštívte predajňu na -1.posch. v E1.

More articles

BAREFOOT MÁNIA

Trendom zdravého životného štýlu je aj zdravá chôdza. Aby boli vaše chodidlá v pohode, nemusíte tomu obetovať váš štýl. Minimalistické barefoot modely...

CESTOVNÁ HORÚČKA

Plánujete dovolenku autom alebo lietadlom a neviete, do čoho sa zbaliť? Poradíme vám, ako si vybrať medzi taškou a kufrom a ukážeme vám tie najlepšie...

SHORTY - SHORTS

Dnes sa zameriame na tri jedinečné štýly šortiek, ktoré by ste mali toto leto určite vyskúšať. Háčkované kraťasy, ktoré vám dodajú bohémsky šarm, bavlnené s...