Skip to content

Viete ako nosiť kvety?

Kvety v podobe modrotlače, romantických čajových ruží, abstraktnej echinacey či ručne maľovaných lúčnych kvetov kráčajú ruka v ruke s ďalším jarným trendom. Viete ako rozkvitnúť?

 

Všade samé kvety

Kvety na kvety. To platí v prípade, že váš outfit zložíte z dvoch samostatných kúskov rovnakej potlače. Plisovanie na sukni odľahčí množstvo materiálu na spodnej časti outfitu a tenisky prepožičajú inak prísnemu strihu sukne ležérny a nadčasový vzhľad.

Weekend Max Mara

 

Aj tam, kde to nečakáte

Bombérová bunda nemusí vždy pôsobiť ako pánska uniforma. Ak si vyberiete jej retro kvetovanú verziu, celý dojem z vášho outfitu sa zmení. Presne tak totiž fungujú kvety vo výšivkách, potlačiach a grafických zobrazeniach na textilných materiáloch, ktoré sú použité pre výrobu našich odevov.

Tatuum

 

Ak nie ste romantička

Pánsky pôsobiaci kostým je v modrobielej kvetovanej potlači absolútne ženskou záležitosťou. Toto prevedenie poteší najmä ženy, ktoré nie sú práve romantičky, ale napriek tomu sa im kvetinový trend páči. Véčkový výstrih na saku opticky zoštíhľuje a flared skrátený strih nohavíc odhaľuje nohy až nad členky, čo má za následok predlžujúci efekt nôh.

Pinko

 

Skombinujte nekombinovateľné

Ľahučká romantická blúza zapravená do širokých crop jeansov s mini potlačou kvetín nikdy nebude pôsobiť ako nudný a prvoplánový outfit práve vďaka kombinácii dvoch na prvý pohľad nekombinovateľných vzorov. Kúzlo proporčne vyváženého outfitu spočíva v zdôraznení drieku zapravením oversize blúzy v páse a pridaní lodičiek na podpätku, čo opticky predĺži nohy aj v crop jeansoch.

Mango

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODELKA: Lola Škultétyová / M Management

KVETY: Rhapis Flowers

 

 

More articles