Skip to content

Poďme do kina

PO DLHEJ DOBE MÔŽEME KONEČNE POVEDAŤ, VITAJTE SPÄŤ V NAŠOM CINEMA CITY!

Všetci milovníci filmov si konečne prídu na svoje. Akcia, emócie, radosť, animácie, romantika, skutoční hrdinovia, či superhrdinovia. To všetko na vás od dnes čaká v Cinema City. Príďte si vychutnať dobré filmy. Kúpte si občerstvenie, usaďte sa a bavte sa.

Premietanie kino odštartuje oskarovými filmami Chlast a Krajina Nomádov, všetci nadšenci sci-fi žánru sa môžu tešiť na film Monster Hunter a okrem toho sa bude v kinách premietať filmový trhák Mortal Kombat. Samozrejme, nezabudlo sa ani na deti, tie sa môžu tešiť na prvú hranú verziu animovaného filmu Tom&Jerry.

Ak rozmýšľate akým žánrom by ste začali. My odporúčame film Rytieri spravodlivosti. Ide o čiernu komédiu o pomste a nevyspytateľnosti vesmíru s Madsom Mikkelsenom v hlavnej úlohe. Vynikajúci dánsky film nezvyčajne a originálne kombinuje gangsterku, čiernu komédiu a zároveň hlbokú a citlivú psychologickú štúdiu, pričom otvára tému konšpiračných teórií. Že ju režisér Anders Thomas Jensen spojil s traumou a prežívaním smútku po veľkej životnej strate, vôbec nie je náhoda.

 

Celý program kina nájdete na stránke Cinema City TU.

 

Čo je potrebné vedieť pred vstupom do kina a aké nariadenia je dôležité dodržiavať si prečítajte TU.

 

Tešíme sa na všetkých stálych a aj nových divákov. Prajeme príjemný filmový zážitok.

More articles

Dosiahli sme konečnú výšku

Stavebné práce na rozšírení nákupného centra boli už pred pár mesiacmi nad úrovňou terénu. Aj voľným okom je vidieť naozaj veľký stavebný progres.