Preskočiť na obsah

Hlavné miesto štedrých zliav

Najkrajšie sviatky roka sú čochvíľa tu a vy ste už určite rozmýšľali nad tým, akým darčekom urobíte radosť všetkým, na ktorých vám záleží. Fantastické akcie na najnovšie kolekcie, atraktívne produkty, zaujímavé služby, či lahodné pochúťky vo vybraných prevádzkach výhodne nakúpite so zľavovou knižkou Eurovea od 10. do 13 decembra, ktorú nájdete pribalenú k najnovšiemu číslu magazínu EMMA.

Čaká na vás 107 kupónov so zľavami až do výšky 70%, ktoré vám pomôžu zmestiť sa do vášho vianočného rozpočtu.                     

Darčeková karta

Za pozornosť stoja hneď prvé kupóny v zľavovej knižke slúžiace na nákup darčekovej karty Eurovea. Tá je bez pochýb ideálnym darom pre tých, ktorí nevedia, čo by si na Vianoce priali, pretože vďaka nej si pod stromček môžu sami vybrať čokoľvek, čo im padne do oka. Kúpiť ju môžete na informáciách pri vchode a obdarovaný ju môže využiť v každom obchode, či reštaurácii. Navyše so zľavovým  kupónom si ju zaobstaráte veľmi výhodne. Pri nákupe darčekovej karty v hodnote 70€ získate 10€ navyše a pri darčekovej karte za 130€ získate 20€ navyše. A to nie je všetko, darčeková karta Eurovea platí až jeden rok od zakúpenia. Obdarovaný má tak dostatok času na nákupy, môže ju využiť naraz, či na viacero nákupov tovaru a služieb.

Výhodné nákupy

V zľavovej knižke objavíte aj niekoľko desiatok poukážok na nákup kvalitnej a nápaditej módy, topánok, kabeliek či doplnkov. Môžete ich využiť napríklad v tradičnom českom butiku KARA, kde vám k nákupu nad 75 eur pribalia koženú kabelku zdarma alebo zájsť do novej predajne Sugardbird, ktorá sa špecializuje na spolupráce s celosvetovými značkami. S kupónom tu ušetríte 20%. Určite nezabudnite navštíviť aj Bepon, kde momentálne dominuje kolekcia pančušiek a mikiny z dielne návrhára Borisa Hanečku a povinnú ponožkovú výbavu pod stromček zase vybavte v kiosku Fusakle. Na prázdno neobídu ani fanúšikovia prvotriednej kozmetiky, ktorí si môžu vybrať z niekoľkých poukážok až do výšky 25%.

Foto: Tosca Blu

Foto: TwinSet Milano

 

Darčeky pre celú rodinu                                                                                                  

Vianočné nákupy v Eurovea sú nielen výhodné, ale aj pohodové a príde si počas nich na svoje každý člen vašej domácnosti. Drevené hračky pre najmenších v Toyeto nakúpite o 5 eur lacnejšie a tínedžeri zas ocenia 20% zľavu na 50 žetónov v obľúbenom Top Fun, ktorý sa nachádza v budove kina na 1. poschodí. Vášho partnera zaručene poteší nový look v Kulik Barber s 20% zľavou či dezinfekcia auta ozónom, ktorú vám v Automyčke Express na -3 podlaží poskytnú zdarma k programu Exclusive. Spoločný deň po vianočných nákupoch potom môžete zakončiť pri dobrej káve v Costa Coffee, kde vám k jednej pripravia druhú zdarma, alebo chutnej večeri v niektorej reštaurácii na promenáde, kde si môžete zobrať jedlo so sebou. Napríklad vo Wagamama vám naservírujú prílohu do 6 eur k hlavnému jedlu zdarma. Ak sa predsa len rozhodnete variť, kvalitné slovenské potraviny nakúpite vo Farmfoods. Tu vám navyše uplatnia 50% zľavu na druhú fľašu dobrého vína Terra Wylak.

Foto: Toyeto

 

Foto: wagamama

 

Vianoce v Eurovea sú plné štedrosti. Výhodné zľavy, ktoré dostanete vďaka zľavovej knižke, prinesú pod vaše vianočné stromčeky kopec radosti. Veď napokon šťastný úsmev na tvárach vašich najbližších je presne to, čo si na Vianoce všetci prajeme. 

Ďalšie články