Preskočiť na obsah

Desatoro zodpovedného nakupovania

Vážení zákazníci, vzhľadom na mimoriadnu situáciu v súvislosti so šírením vírusu Covid-19 vám prinášame desatoro opatrení, o ktorých dodržiavanie by sme vás chceli požiadať:

 

1. Rúško je nutnosť

Zakryť si ústa a nos je v tejto situácii maximálne dôležité. Prosíme, nenavštevujte naše nákupné centrum bez ochranného rúška alebo aspoň šatky či inej alternatívy prekrývajúcej nos a ústa. Rovnako odporúčame pri nákupoch nosiť rukavice. Všetci sme povinní správať sa k sebe a ostatným zodpovedne.

 

2. Umývajte si ruky častejšie

Ruky si umývame pravidelne, ale ocitli sme sa v situácii, kedy je táto potreba oveľa naliehavejšia. V Eurovea sme pripravení, pravidelne dopĺňame mydlá a hygienické prostriedky, na toaletách sme umiestnili inštrukcie o správnom umývaní a dezinfekcii rúk. Lebo zdravie je vo vašich rukách.

 

3. Nakupujte rozumne

Eurovea je vám k dispozícii aj v mimoriadnej situácii. Máme otvorené potraviny, drogérie a ďalšie prevádzky, ktorých chod je potrebný. Prosíme, pri nákupoch buďte ohľaduplní voči ich zamestnancom, ale aj k sebe navzájom, a nakupujte len to, čo nevyhnutne potrebujete. Dodržiavajte inštrukcie každej prevádzky, je to pre vašu bezpečnosť.

 

4. Buďte pripravení

Na nákup sa vyberte s dopredu pripraveným zoznamom toho, čo si potrebujete zaobstarať. Vyhnete sa tak dlhému postávaniu v obchode a hľadaniu zbytočností.

 

5. Plaťte bezkontaktne

Ak môžete, všetky platobné transakcie realizujte bezkontaktne, aby sme spolu eliminovali riziko šírenia nákazy.

 

6. Nezdržujte sa dlhšie, ako musíte

Za normálnych okolností sme radi, keď u nás trávite voľný čas a využívate široké spektrum možností, ktoré vám Eurovea ponúka. Počas mimoriadnej situácie sme však odstránili všetky miesta na sedenie, lavičky a oddychové zóny, aby ste sa u nás zdržali len tak dlho, ako musíte a ponáhľali sa domov.

 

7. Ak ste na promenáde, správajte sa zodpovedne

Chápeme, že tráviť celé dni doma je náročné. Ak sa rozhodnete na chvíľu navštíviť našu promenádu a vyvetrať sa, dodržujte odstup a noste rúško.

 

8. Nebojte sa reštrikcií

Aby sme dôsledne a kontinuálne zabezpečili prevádzku všetkých dôležitých predajní ako potraviny, drogérie či lekárne, upravili sme otváracie hodiny a zaviedli ďalšie opatrenia, o ktorých si môžete prečítať tu. Možno nie sú príjemné, ale ide o naše spoločné dobro, preto ich, prosíme, dôsledne dodržujte.

 

9. Sledujte situáciu

V tejto chvíli nie je nič dôležitejšie, ako byť informovaní. Opatrenia v Eurovea sme zhrnuli v našom blogu, pre aktuálne informácie nás sledujte na Facebooku aj Instagrame. Najnovšie a spoľahlivé informácie súvisiace s mimoriadnym stavom nájdete na: www.health.gov.sk, www.nczisk.skwww.uvzsr.sk.

 

10. Sme v tom s vami

Myslite pozitívne, sme si istí, že spolu to zvládneme.

Ďakujeme! #euroveazodpovedne

Ďalšie články

by Tailor Made

Pre dokonalého gentlemana je dôležitých päť doplnkov, v tomto blogu, ktorý je venovaný pánom sa o nich dozviete viac.