Preskočiť na obsah

Foodcourt

Na čo máte dnes chuť? Alebo rozmýšľate o niečom špeciálnom na obed či večeru? Ak ešte neviete, vyberte sa do nášho foodcourtu. Nájdete tam jedlá z celého sveta.
 

Regal Burger – tradičná overená receptúra od roku 2014, kvalitné suroviny a jedinečná súhra chutí. To je vlajková loď našej street foodovej časti foodcourtu. Obľúbený burger si môžete dať v rôznych prevedeniach dokonca aj bez mäsa.
 

POKÉ bistro – dajte si obed či večeru inšpirovanú exotickým havajským pokrmom. Samozrejmosťou sú čerstvé ingrediencie a skvelá chuť. Na svoje si prídu vegáni, vegetariáni aj tí ktorí dbajú na zdravé a nutrične nadupané jedlo.
 

Chilantro – neviete si vybrať medzi ázijskou a mexickou kuchyňou? V Chilantre kompromisy robiť nemusíte. Jedlá inšpirované oboma krajinami v sebe spájajú zaujímavé chute. Určite si vyberiete.

 

BARSKDE – kto by bol povedal, že obyčajná kombinácia domáceho chleba a kvalitného hovädzieho môže byť tak obľúbená. Napriek jednoduchosti si tzv. pastrami našlo veľa fanúškov. V Bratislave lepšie nenájdete.
 

Punjabi Dhaba – máte chuť na niečo pikantné, čo ulahodí vášmu žalúdku? V indickej Punjabi Dhaba čili rozhodne nešetria, ale na svoje si prídu aj tí, ktorí pikantnému až tak nemusia. Známu bratislavskú Indiu dostanete aj u nás. Vyskúšajte.
 

PHO – v zimných mesiacoch nie je nič lepšie na zahriatie, ako tradičný silný vietnamský vývar. V Phočkárni vám radi pripravia mäsové, vegetariánske aj vegánske obmeny tohto pokrmu a ďaleko viac. Všetky ich jedlá majú však jedno spoločné: Chutia čerstvo a naozaj výborne.
 

Bageterie Boulevard – rýchle občerstvenie s francúzskym šarmom, ktorý vám už nemusíme predstavovať. Ich špecialitou sú chrumkavé bagety plnené originálnymi, a predovšetkým kvalitnými surovinami, vždy na mieste upečené a čerstvo pripravené, na vaše želanie aj bezlepkové.
 

 

 

 

Ďalšie články