Preskočiť na obsah

V MOLOKO predstavila svoju novú kolekciu Linda Hudecová

Nová kolekcia L.O.V.E. z dielne známej slovenskej šperkárky Lindy Hudecovej sa zrodila na slnečných plážach. Talentovaná dizajnérka, ktorá svoje kúsky predstavila exkluzívne v predajni MOLOKO v EUROVEA, preniesla svoju lásku k Amerike do novej kolekcie náušníc a náhrdelníkov.

 

Každý šperk je výsledkom precíznej ručnej výroby, pričom Linda Hudecová si osobne dáva záležať na každom jednom kúsku. Jedinečné nápady a prvotriedne materiály robia z jej novej kolekcie originálnu a neopakovateľnú príležitosť, ako vyniknúť. O kvalite a nápaditosti jej tvorby svedčí aj fakt, že výrobky Linda’s Dream nosia osobnosti ako Petra Vlhová či Mária Čírová, ktorá je aj krstnou mamou kolekcie L.O.V.E.

 

 

Predstavenie kolekcie v predajni MOLOKO v Eurovea, Hlavnom mieste štýlu nebolo náhodnou voľbou. MOLOKO spolupracuje s talentovanou šperkárkou už niekoľko rokov a jej kúsky zakúpite iba v Bratislave v predajniach Moloko. 

 

"Na evente panovala skvelá atmosféra, cítila som sa príjemne, rovnako ako všetci, ktorí na predstavení mojej kolekcie boli." zhodnotila event Linda a my s jej tvrdením jednoznačne súhlasime.

Návštevníci sa mohli pochokať krásnymi šperkami a dokonca ani naše chuťové poháriky nezostali bez povšimnutia. Donuty z La Donuteria osladili celý event a dodali ten správny dievčanský look celej akcie.

 

Autorka využila v aktuálnej kolekcii mosadz v zlatej a striebornej farbe, ktorú v procese výroby dopĺňa českými kryštálmi Preciosa, ale aj netypickými materiálmi, ako napríklad slama. Práve jemné a jedinečné vyhotovenie šperkov z kolekcie L.O.V.E. zaručuje, že každá žena, ktorá si ich nasadí, bude jednoducho neprehliadnuteľne krásna a štýlová.

 

Linda sa dokonca zhostila aj úlohy modelky a  počas svojich ciest v Californii natočila  video, kde predviedla najnovšie kúsky zo svojej dielne.

Jej tvorbu nájdete v predajni  MOLOKO v Eurovea. Presvedčte sa o originalite  Linda’s Dream šperkov aj osobne.

 

 

Predajňa MOLOKO ponúka svetové značky luxusných šperkov, hodiniek a okuliarov. Vybrať si môžete z dizajnových značiek DYRBERG / KERN, MICHAEL KORS, GUESS, TI SENTO MILANO, DANIEL WELLINGTON, EMPORIO ARMANI, APM MONACO  a LINDA´S DREAM.

 

 

Každá značka je jedinečná svojím dizajnom, pričom všetky kolekcie šperkov a hodiniek sú vyrobené z kvalitných a vzácnych materiálov.

Zmysel pre detail a ručná práca im dodáva eleganciu a jedinečnosť. V predajni MOLOKO Vás  privíta milý a profesionálny personál, ktorý Vám ochotne pomôže pri výbere tých správnych šperkov pre Vás a Vašich blízkych. Zároveň Vás poučí o materiáloch a starostlivosti o vaše šperk. 

 

http://bit.ly/MOLOKO_Eurovea

Ďalšie články

Nová značka TOSCA BLU v Eurovea

V Eurovea sme otvorili nádhernú predajňu talianskej módnej značky TOSCA BLU, ktorá ponúka štýlové kožené a veľmi pohodlné topánky, trend