Preskočiť na obsah

TAILOR MADE - Pánsky štýl s individuálnym prístupom

Slovenská rodinná značka TAILOR MADE pôsobí na našom trhu osem rokov. Od začiatku podnikania sa jeho zakladatelia snažili prilákať pánskych zákazníkov nielen prvotriednym a kvalitným tovarom, ale predovšetkým osobným prístupom, vďaka ktorému sa nakupovanie oblekov pre nich stalo zážitkom. Od novembra môžete TAILOR MADE nájsť  na prvom podlaží v Eurovea.

 

Oblek pre každú postavu

Sme obchod pre gentlemanov, ktorí sa chcú viac či menej formálne obliecť od hlavy až po päty,“ opisuje svoje remeslo zakladateľ TAILOR MADE Andreas Kreutz, ktorý v tomto biznise začínal s  manželkou v roku 2011. Pôvodne chceli založiť firmu, ktorá by šila obleky pre pánov na mieru. Andreas predtým totiž pracoval vo finančnom sektore a oblek bol jeho povinný pracovný dress code. Keďže však nemá konfekčnú postavu, hľadal možnosti, ako by vyzeral v obleku prirodzene a cítil sa príjemne, a tak sa pustil do biznisu s pánskym oblečením.

Začiatky boli ťažké

Na začiatku sme boli dosť naivní,“ spomína Andreas na časy, keď s podnikaním len začínali a požiadavky klientov ich nútili sa neustále učiť, vymýšľať a zlepšovať sa. V prvom obchodíku k oblekom postupne začali pridávať i doplnky: „V tých časoch sa ešte na Slovensku v oblekoch nenosili vreckovky v náprsnom vrecku, nám sa to však páčilo, tak sme ich niekoľko zohnali a začali zákazníkov presviedčať, že vreckovka sa jednoducho k obleku hodí,“ hovorí Andreas, ktorý spolu s manželkou trávia v obchode väčšinu času. „V iných mestách sa prémiové obchody s oblečením nachádzajú v starom meste, a nie v nákupných centrách. Bratislava je v tomto odlišná, u nás ľudia nakupujú v shoppingoch,“ vysvetľuje dôvody zmeny sídla do Eurovea.

Spolupracujú len s renomovanými výrobcami

Polovicu sortimentu v TAILOR MADE tvorí šitie na mieru a druhú polovicu Ready-To-Wear obleky, nohavice, košele, topánky, úplety a iné doplnky pochádzajúce od výrobcov zo zahraničia. Manželia Kreutzovi si totiž potrpia na kvalitu a preto do obchodu neumiestňujú tovar neoverených značiek. Inšpirácie pritom každoročne hľadajú na celosvetovej výstave pánskej módy určenej pre odbornú verejnosť vo Florencii. „Do Eurovea sme chceli ísť už pred ôsmimi rokmi pri zakladaní firmy. Vtedy nám to nevyšlo, no dnes sme radi, že sme tu,“ hovorí Andreas Kreutz. TAILOR MADE má v Eurovea exkluzívne zastúpenie na Slovensku a manželia Kreutzovi spolu so svojimi kolegami sa už teraz tešia na vašu návštevu.

Ďalšie články

Naučte sa kombinovať

Chcete si vybudovať jednoduchý a udržateľný šatník, vďaka ktorému si už nebudete lámať hlavu, čo si vziať na seba?