Preskočiť na obsah

Vykročte do novej sezóny

Horúce slnečné dni sú ako stvorené na otvorené topánky. Dreváky, žabky, platformy, sľapky na podpätkoch, či úplne rovné. Ktoré vás očarili? Vyberiete si z týchto?

 

Dreváky

Dreváky na vysokej plnej platforme s pevnou priehlavkovou časťou vyrobené z rôznych moderných materiálov očaria so šatami, ale aj krátkymi nohavicami. Ľan, denim a výšivky sú k nim tematicky ideálnou kombináciou.

Humanic, Secret shoes, GUESS, CUBE

 

Rovné

Jednoduchá klasika na rovnej podrážke neznamená nudu. Práve naopak, aj oni môžu byť práve tým najvýraznejším doplnkom vo vašich outfitoch, v ktorom štýlovo zvládnete prekonávať mačacie hlavy každej dovolenkovej destinácie aj celý deň. 

Humanic, Secret shoes, Toca Blu

  

Na podpätku

Aj v lete môžeme pôsobiť ako kúzelné krásky nesúce sa mestom v zdobených našuchovačkách na podpätku. Podľa množstva ozdôb ich vieme stajlovať od bežného outfitu do práce, až po večierok v koktejlkách.  

Baťa, Secret shoes, Tosca Blu  

 

Žabky

Flip-flopy sú typom ľahkých sandálov, ktoré sa zvyčajne nosia neformálne k vode, no už dávno to však nie je pravidlo. Luxusné kožené prevedenia, flitre a cvoky z nich robia parádny doplnok na rôzne príležitosti.

Humanic, Secret shoes, Karl Lagerfeld  

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Približujeme sa k cieľu

Stavba rozšírenia shoppingu naďalej napreduje. Zvonku aj zvnútra sa čoraz viac a viac približujeme k cieľu.

Štýlové balenie

Dovolenková sezóna začala a konečne môžeme navštíviť naše obľúbené destinácie.

Plavky aj do mesta

Plavky si už nemusíte šetriť len na kúpanie a plážové aktivity.