Preskočiť na obsah

Tipy na jarný reštart

Detox nie je hladovka! To platí o očistných vnútorných kúrach, ale aj o reštartovaní vašej pleti. Načerpajte na jar novú energiu prostredníctvom zdravých potravín, tekutín a pleťových prípravkov. Vybrali sme najaktuálnejšie tipy pre váš jarný reštart.  

 

 

Revolučný koncentrát

Táto beauty novinka vás zaručene dostane. Orlane Supradose koncentrát vitamínu C má v každej kvapke až 0,2 mg čistej aktívnej látky. Dodáva pleti energiu, viditeľne ju oživuje a rozjasňuje. Ďalšími prínosmi pleťového koncentrátu sú antioxidačné účinky, schopnosť rozžiariť povädnutú pleť a eliminovať nežiadúcu pigmentáciu. Výborne poslúži aj ako prevencia pri zmene ročného obdobia či pri rekonvalescencii. Najlepšie je, ak ho na tvár aplikujete  hneď ráno.

Parfumérie Marionnaud

 

Komplexná starostlivosť

Ak máte radi prírodné produkty od jednej značky v L´Erbolariu nájdete komplexný detoxikačný program. Línia Algadetox obsahuje čistiaci olej - gél, ktorý vďaka mikroguličkám jojoby pôsobí jemne exfoliačne, ďalej denný a nočný krém, ktorý je zároveň maskou na intenzívnu výživu a obnovu poškodení nahromadených počas dňa a sadu uzatvára aktivátor krásy, ktorý po vmiešaní do krémov zvyšuje ich účinnosť. Pre vnútorné posilnenie detoxikačného efektu užívajte čaje zo žihľavy, prasličky a ďalších zmesí bylín podporujúcich očistu organizmu, ktoré kúpite tiež v L´Erbolariu.

 

Masky s holografickým efektom

Zábavné holografické masky sú ideálne pre povädnutú, sivastú pleť, pre bledú pleť bez energie, dehydrovanú a suchú,  unavenú a vyčerpanú. Elegantný závoj holografických perličiek pre neuveriteľný dúhový efekt počas jej pôsobenia vytvorí z ich použitia okrem želaného pleťového efektu aj príjemný zážitok. Nemusíte sa tak obávať, že vás v nej uvidí váš partner. Aplikujte 2x týždenne pre doplnenie vašej zvyčajnej starostlivosti. 

PUPA

 

 

Denný rituál

Pravidelná refreshová starostlivosť sa vypláca. Dôkladné čistenie pleti, odstraňovanie odumretých buniek a následná výživa pleti je proces každodenného detoxu. Použiť môžete aj techniku. Čistiaci sonický prístroj FOREO LUNA mini 3 s funkciou Glow Boost je najrýchlejší spôsob, ako dosiahnuť hladkú a prirodzene krásnu pleť za minimum času. Ak chcete byť dôslední, ako ďalší krok pridajte píling, a pre krátkosť času expresnú krémovo – gélovú masku od Sisley, ktorá pleť vďaka extraktu z ľalie a kosatca hydratuje a sezamový extrakt jej zasa pomáha pri regenerácii.

Douglas

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

LOCATION: YOGI´S

Ďalšie články

Viete ako nosiť kvety?

Kvety v podobe modrotlače, romantických čajových ruží, abstraktnej echinacey či ručne maľovaných lúčnych kvetov kráčajú ruka v ruke s&nbs