Preskočiť na obsah

Tenisky do práce

Tenisky už dávno nie sú len športovou záležitosťou.

V štýlových teniskách dokážete pohodlne zvládnuť aj vysoké pracovné nasadenie. Veď moderná doba si vyžaduje moderné riešenia pre náš aktívny deň v práci.

Tenisky už dávno nie sú len športovou záležitosťou. V štýlových teniskách dokážete pohodlne zvládnuť aj vysoké pracovné nasadenie. Veď moderná doba si vyžaduje moderné riešenia pre náš aktívny deň v práci.

 

Ladiace trio

Elegantný biznis kostým s culotkovými nohavicami skvele doplnia kožené tenisky zladené farebne s farbou kostýmu. Takto budú spoločne vytvárať jednoliaty look dokonalého tria. Sako, nohavice a tenisky. Pri biznis dress-code je to nevyhnutné, ak chceme, aby outfit pôsobil luxusne a premyslene.

Weekend Max Mara

 

Chce to niečo navyše

Kombinácia tenisiek s puzdrovou sukňou či šatami si vyžaduje špeciálnu pozornosť. Kvôli robustnosti tenisiek je potrebné vyvážiť ich objem extra ženským „šperkom“. Hladké kožené tenisky doplnené čiernou štrasovo-kamienkovou ozdobou ladiacou s vyšívanou čiernou blúzou a jelenicovou pencil hnedou sukňou budú vyzerať veľmi luxusne.

Tosca blu, Luisa Spagnoli

 

Plisovaná sukňa a pulóver

Biele tenisky sa hodia naozaj ku všetkému. Keď ale chcete pôsobiť ženskejšie, vyberte si biele tenisky s perleťovým podtónom. Takto zvolená kombinácia, spoločne s plisovanou sukňou a oversize pulóvrom, bude pôsobiť nežne a žensky,

Skechers, GUESS

 

Zaujímavá klasika

Biznis casual je najčastejšie dress-code, ktorý sa nosí v práci. Základom je neformálne sako, k nemu pridajte dobre padnúce jeansy a top s krátkym rukávom.  K tomu si dajte viacfarebné nubukovo-textilné tenisky, ktoré doplňte vhodnou kabelkou ladiacou k saku a váš  pracovný  outfit je na svete.

Sizeer

Sizeer, Orsay

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Romana Prokopová / M Management

LOCATION: Eurovea / Central 3

 

Ďalšie články

Tipy na jarný reštart

Detox nie je hladovka! To platí o očistných vnútorných kúrach, ale aj o reštartovaní vašej pleti.

Nové kolekcie jar/leto

Nové kolekcie jar/leto sú už v obchodoch a butikoch. Kúpili ste si niečo na seba? Topánky, kabelku alebo pekný top?