Preskočiť na obsah

Svetové šperky

Konečne máme svetové šperky na dosah. Nech už túžite po akomkoľvek kúsku zo svetových metropol módy ako je Paríž, Londýn alebo Miláno. Žlté, ružové alebo biele zlato zdobené perlami či drahými kameňmi - to všetko nájdete u nás v multibrand butiku HALADA.

 

FOPE

Štvrtá talianska zlatnícka generácia  neprestáva svojimi kolekciami udivovať svet. Moderné šperky s citom pre detail v špičkovej kvalite a sviežom nadčasovom dizajne okúzlia vaše zmysly. Tieto šperky majú unikátny patent. Sú pružné a pri nosení sa skvele prispôsobia svojej majiteľke. Elegantné náhrdelníky, štýlové náušnice a luxusné prstene vyrobené v troch farbách zlata zdobené ligotavými diamantami vám zaručia neodolateľný vzhľad, stačí si vybrať.

 

GELLNER

Láska ku kultivovaným perlám a fascinácia ich magickou krásou stáli pri zrodení klenotníctva Gellner. V ponuke majú okrem klasických elegantných perlových kúskov na bežnú príležitosť aj klenoty honosné a veľkolepo pôsobiace. Morské alebo sladkovodné perly v odtieňoch od bielej, cez ružovú, fialovú modrú, zelenú až k tmavej šedej skvele kontrastujú vsadené do zlata a v sprievode diamantových hviezd dopĺňajú žiarivosť jednotlivých modelov.    

 

ROBERTO COIN

Dizajn šperkov, ktoré vytvára maestro Roberto Coin je inšpirovaný talianskou architektúrou zdobených palácov. Jeho neobvyklým podpisom je malý rubín zasadený vo vnútri každého klenotu. Tieto precízne šperky sú prepracované k dokonalosti a  čoraz častejšie sa objavujú na stránkach módy a životného štýlu medzinárodných luxusných časopisov. Mali tú česť žiariť jasne na mnohých červených kobercoch.

 

JÖRG HEINZ

Kúzlo zlatých šperkov od Jörg Heinz spočíva v tajomstve a momente prekvapenia. Majstrovské spracovanie šperkov je na prvý pohľad neviditeľné, čo otvára šperku skryté možnosti. Jeden šperk totiž nikdy nemusí vyzerať rovnako, ale môže mať hneď niekoľko podôb,  ktoré zmeníte behom dňa ako sa vám zachce. Zlaté uzávery s diamantom či perlou môžete spájať s inými typmi náhrdelníkov a náramkov a vytvoriť si tak svoj vlastný nezameniteľný štýl.

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Vykročte do novej sezóny

Horúce slnečné dni sú ako stvorené na otvorené topánky. Dreváky, žabky, platformy, sľapky na podpätkoch, či úplne rovné.

Festivalové leto

Leto je na obdobie festivalov ako stvorené. Bohémsky život pod holým nebom plný zážitkov, hudby a kreatívnych štýlových outfitov.