Preskočiť na obsah

Superstar od Adidas

Tenisky Superstar patria všetkým, ktorí sa neboja prejaviť a je jim jasné, že samo sa nič nezmení, že je potrebná týmová práca. Sú pre zarytých (skejťákov?) i hiphopových nadšencov. Tieto tenisky patria komunitám, ktoré sa vlastnou kreativitou snažia o zmenu k lepšiemu.

 

Superstar

Tenisky adidas Superstar patria medzi dobre známe modely, ktoré si svoje miesto na trhu a v srdciach ľudí po celom svete držia už niekoľko desiatok rokov. Veď kto by dnes nepoznal ikonický model Superstar, basketbalovú tenisku s typickými 3-Stripes v nadčasovej podobe a so skutočne veľmi flexibilným využitím?

Tenisky na každú príležitosť

Aj keď adidas Originals Superstar boli pôvodne obuv inšpirovaná teniskami na basketbal, postupne sa im podarilo nájsť si svoju cestu aj k ľuďom, ktorí tomuto športu vôbec neholdovali. Okrem toho, že si získali pozornosť a priazeň širokej populácie, dokázali sa stať aj neoddeliteľnou súčasťou hip-hopovej scény najmä 80. rokov. Hip-hop v tých časoch zažíval naozaj veľký boom, a práve vďaka tomu sa môžu tieto tenisky pochváliť tak veľkou popularitou medzi desiatkami miliónov ich užívateľov.

Kvalita a komfort na prvom mieste

Neuveriteľná popularita, akou sa tenisky adidas Superstar vyznačujú, má samozrejme svoje dôvody. Je to najmä kvalita materiálov, z ktorých sú tieto tenisky vyrobené. Vrchná časť tenisiek je potiahnutá pravou kožou, ktorá im dodáva potrebnú odolnosť a trvácnosť. Veľmi dôležité a starostlivo rozpracované je aj pohodlie. V tejto oblasti ponúkajú tenisky adidas Superstar vskutku vysoký štandard. V teniskách je použitý kvalitný výplňový materiál, ktorý vám pri športovaní zaručí maximálny komfort. Vďaka priedušnej sieťovine zasa budú môcť vaše nohy v teniskách dostatočne „dýchať“.

Legenda s modernou dušou

Tenisky adidas Superstar sú skutočnou ikonou, a to najmä vďaka svojmu originálnemu dizajnu. Ich poznávacím znamením je rozhodne ich predná časť, tzv. Shell Toe, ktorá bola navrhnutá na ochranu tenisiek pred basketbalovou loptou. Tento model vsádza na jednoduchosť a priamosť, ktorá je už dlhodobo overená. Toto elegantné spojenie kvality, pohodlia a originality vytvorilo Superstar, tenisky, ktoré sa stali legendou. Či už máte v pláne pohodovú prechádzku po meste, alebo si chcete ísť zahádzať na basketbalový kôš alebo inak zašportovať, tenisky adidas Superstar budú vždy s vami.

http://bit.ly/Eurovea_ADIDAS

 

Ďalšie články