Preskočiť na obsah

Superbloger 2019 – kto sa stane najlepším blogerom?

Fotky dobrého jedla, módnych outfitov či dychberúcich cestovateľských záberov – to všetko bez pochyby patrí ku kvalitným, zaujímavým blogom, ktoré tak radi sledujeme. Práve do súťaže Superbloger  2019, ktorej partnerom v oblasti Móda je aj Eurovea – hlavné miesto štýlu, sa zapojili tí najlepší internetoví tvorcovia, ktorých fotografie či videá patria k špičke slovenskej tvorby. Začiatkom novembra bola ukončená možnosť registrácie a my už teraz vieme, že sa je na čo tešiť.

 

Superbloger 2019 je pilotným projektom platformy Superblogeri, ktorá už existuje druhý rok a jej cieľom je blogerov a instagramerov nielen vzdelávať, spájať, ale aj oceniť prácu najlepších z nich. Tí sa do súťaže mohli prihlásiť do jednej zo siedmych kategórií – Móda, Krása, Jedlo, Cestovanie, Mama, Lifestyle, Sebarozvoj a motivácia a okrem nich sa na slávnostnom galavečere koncom januára odovzdajú aj tri špeciálne ceny – Superosobnosť, Superklokan a SuperFeed.

 

 

Za súťažou stojí Veronika Svobodová, online marketérka a PR na voľnej nohe. Veronika sa už dlhšie venuje on-line svetu a pôsobí nielen na strane blogera, ale má aj skúsenosti z  pozície klienta: „Blogeri sa vždy tešia na nové eventy, pretože sa stále naučia niečo nové a zároveň majú možnosť networkovať s ostatnými,“ hovorí Veronika o dôvodoch, prečo vytvorila platformu Superblogeri.

Účasť blogerov a instagramerov v súťaži Superbloger 2019 im prinesie viacero benefitov. Okrem prestíže a hodnotných cien môžu získať príležitosť spolupráce so zaujímavými partnermi súťaže, medzi ktorých patrí i Eurovea:

 

 

„Na písanie kvalitného blogu je potrebná jasná vízia, o čom chce bloger písať. Ľudia radšej čítajú  kvalitný blog s hodnotou ako krátky PR článok s množstvom fotiek. Takéto hodnotné dlhé texty tiež podporuje Instagram,“ prezrádza Veronika Svobodová.

 

Eurovea venuje absolútnemu víťazovi v kategórii Móda honorovanú zmluvu na projekt Eurovea Fashion Forward 2020 v hodnote 1000 eur.

 

Ďalšie články