Preskočiť na obsah

Štýlové balenie

Dovolenková sezóna začala a konečne môžeme navštíviť naše obľúbené destinácie. Nezabudnite sa na vaše cesty štýlovo a kvalitne zbaliť. Navštívili sme Samsonite a posvietili si na novinky, ktoré oslovia každú vekovú kategóriu.

 

Funkčné umenie

Kufre z kolekcie Marvel Legends inšpirované trendy Pop Artom majú ikonický a módny vzhľad. Každá veľkosť prichádza s vlastným a jedinečným dizajnom, sú pevné a hlavne praktické. Chalani si ich môžu kúpiť vo veľkosti príručnej aj podpalubnej batožiny.

 

Cestová taška aj kufor

Ecodiver nastavuje nový štandard v neformálnom sortimente. Táto kolekcia kombinuje praktickosť so štýlovým dizajnom a bola vyvinutá so zvláštnym dôrazom na bezpečnosť a pohodlie. Vodeodolný povrch robí z tejto rady perfektnú voľbu pre všetky pánske dobrodružstvá.

 

Disney & detská batožina

S kolekciou Disney Ultimate 2.0 budú môcť slečny vo veku 3 až 9 rokov preskúmať svet spoločne s Minnie. Rozkošné farebené prevedenie, trblietavé detaily a chlpaté ušká. To je tá pravá cestovateľská výbava pre princeznú.

 

Neuveriteľne ľahký

Novinka z fantastického materiálu Curve, vylepšený dizajn a nové meno: prichádza C-Lite! Táto prvotriedna kolekcia zabezpečí, že cestovanie pre dámy bude ešte pohodlnejšie. C-Lite je dodávaný s dvojitými kolesami a predĺženým tiahlom s dvojitou rukoväťou, ktoré uľahčuje vloženie tašky na hornú časť kufra.

 

 

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Na plecia

Je to tu! Sezóna výletov, cestovania, turistiky, športovania a užívania si príjemného počasia.

Približujeme sa k cieľu

Stavba rozšírenia shoppingu naďalej napreduje. Zvonku aj zvnútra sa čoraz viac a viac približujeme k cieľu.