Preskočiť na obsah

Škola volá

Pri výbere školskej tašky alebo batohu nehrá rolu iba dizajn. Treba sa zamerať na viacero dôležitých faktorov ako napríklad anatomické tvarovanie, popruhy, reflexné prvky, vnútorné usporiadanie aj váhu. Odporúčame vám niekoľko modelov, ktoré budú nosiť vaše deti s radosťou!

 

Flexibilné

Mestský batoh Roll Top Banana je ideálny pre starších školákov, ktorých celodenné aktivity vyžadujú prispôsobivé a zároveň štýlové tašky. Do rozšírenej priehradky sa zmestí laptop aj výbava na poobedňajší tréning. Ergonomické a polstrované popruhy na chrbát zaručia komfortné nosenie aj pri ceste na kolobežke.

Titi papierníctvo

 

Zladené

Školské tašky pre mladších školákov značky Lizzysuli spĺňajú všetky kritériá pre zdravý chrbát. Okrem toho, že sú ultra ľahké, ich kolekcie sú vyrobené komplexne v jednom vzore - od pera, cez zošity, desiatové boxy a vrecúška na prezúvky až po krásne farebné tašky s pestrým motívom.

Pirex Papier

 

Ekologické

Tento flexibilný ruksak Step by Step Grade patrí medzi tašky novej generácie. Na výrobu jedeného sa použije až 37 PET fliaš. Vďaka plynulému výškovému nastaveniu ramenných popruhov sa neprevracia a perfektne sedí na chrbte. Vymeniteľné 3D obrázky  na vrchu ruksaku vášho školáka len tak ľahko neomrzia.    

                                                                                             

Titi papierníctvo

 

Nezaťažujúce

Séria batohov a tašiek pre školákov na kolieskach s teleskopickou rúčkou, kvalitným nepremokavým a odolným prevedením zvládne všetky cesty do školy. Aby deťom nezaťažovali chrbticu, sú riešené ako pojazdné boxy na školské potreby. Odľahčená konštrukcia však stále dovoľuje pohodlné nosenie aj na chrbte.

Pirex Papier

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Pet Friendly

Spoločnosť vášho štvornohého miláčika je u nás vždy vítaná, lebo sme PET FRIENDLY centrum.

Nadčasový denim

Denim je stálica, ktorá nepozná ročné obdobia. Nie je však denim ako denim.