Preskočiť na obsah

Prechodný kabát

Teplo alebo zima? A vy neviete, čo na seba? Poradíme vám. Prechodný kabát vás zachráni v každom počasí. Najlepšie s prímesou vlny a bez podšívky.

 

Krátky francúzsky

Ak milujete francúzsky štýl a máte drobnú postavu, nie vždy vám sadne dlhý alebo oversize strih kabátov.  Vyskúšajte krátky kabátik s dvojradovým zapínaním a opaskom. Outfit v jednom tóne vás opticky predĺži a ikonická baretka to grandiózne zakončí.

Luisa Spagnoli

 

Modrý teddy

Umelé kožúšky budú hrať túto sezónu prím, na teraz nám však stačia v buklé prevedení. Modrá je vždy dobrá a ak ju skombinujeme so zlatou, nikto nebude pochybovať o tom, že fashion je vaša passion. Cyklámenové lodičky budú tým správnym doplnkom.

Desigual

 

Klasický camel

Klasika v podobe Camel – teda odtieň v pieskovej farby pod kolená so sakovou fazónou a opaskom na previazanie v oblasti pása. To je stávka na istotu pre každú z nás. Hodí sa pre elegantné outfity do práce, ženské outfity tón v tóne, alebo ho doplňte výraznými kontrastnými kúskami oranžovej.

Tatuum

 

Nežne ružový

Milujete cukrovú vatu a street style je váš obľúbený? To je skvelé, lebo aj na vašu teplákovú súpravu sa prechodný kabát na uviazanie skvele hodí. Stačí ku casual štýlu doplniť šiltovku,  neprehliadnuteľné tenisky a jeden výrazný bod v podobe hráškovo zelenej kabelky.

Karl Lagerfeld

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Katarína Simorová / ExitMM

Ďalšie články

Jesenné kroky

Lodičky už upadli do zabudnutia. Na jeseň sa hlásia bootsy, čižmičky, mokasíny s hrubými podrážkami a samozrejme tenisky.