Preskočiť na obsah

Plavky aj do mesta

Plavky si už nemusíte šetriť len na kúpanie a plážové aktivity. Jednoducho ich môžete nosiť aj v bežných denných outfitoch počas horúcich letných dní.

 

Ako crop top

Braletkový vrchný diel plaviek je ideálny na použitie v outfite namiesto crop topu. Akákoľvek šatová zástera, kraťasy na traky alebo oversize šaty na ramienka budú vyzerať skvele, ak namiesto podprsenky použijete práve vrchný braletkový diel plaviek. 

Roxy

 

Ukážte vrch aj spodok

K ľahučkým rozviatym kulotkám budú skvele vyzerať bikiny s vysokým pásom a ozdobnou sponou, ktorá krásne ukáže nad gumičkovým pásom nohavíc. Vrchný diel plaviek priznajte napríklad cez transparentný top alebo kaftan zladený k nohaviciam.

Bepon, Secret shoes

 

Transparentnosť

Vrchný diel plaviek použite do outfitu ako spodnú bielizeň, ktorá nikoho nepohorší. Ak sa na ňom opakuje farba krajkovej blúzky, bude pod ňou vyzerať nápadito. Či doladíte spodnú časť outfitu kompletovými transparentnými nohavicami, kraťaskami alebo sukňou, to je už na vašom výbere.

Desigual, Billa

 

Ako body

Celé plavky sú skvelým kúskom na bežné nosenie v outfitoch. Vyzerajú ako tielkový top, ale ich výhodou je aj to, že sa nevyťahujú z pása. Sú ideálne s výstužou na prsiach a bez zapínania na chrbte. K legínam na rannú jogu, k sukni namiesto tielka alebo k nohaviciam a saku ako top. Stačí si len vybrať správnu štruktúru a strih.

Tezenis

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MAKE-UP: PUPA

MODEL: @heritass

BOHO ARANŽMÁN: @oslavuj.bohovsky

Ďalšie články

Približujeme sa k cieľu

Stavba rozšírenia shoppingu naďalej napreduje. Zvonku aj zvnútra sa čoraz viac a viac približujeme k cieľu.

Štýlové balenie

Dovolenková sezóna začala a konečne môžeme navštíviť naše obľúbené destinácie.