Preskočiť na obsah

Pasoni

Zamilujte sa na prvý pohľad. Náš nový multibrandový butik PASONI na 1. poschodí si získa nielen váš štýl, ale aj srdce. Inšpirujte sa najnovším Fashion blogom a objavte prémiové značky ako Elisabetta Franchi, Jacob Cohen, Tory Burch, Kate Spade, Sportalm, Giuseppe Zanotti, LoveShackFancy, Nova, Givenchy, Cavali, Chloe, Burberry a ďalšie.

 

ŠTÝLOVO AJ ŠPORTOVO

Či už máte v obľube ležérny štýl, alebo sa iba chystáte na prechádzku, stavte na klasické, ale kvalitné jeansy. K nim stačí doplniť jednoduchý top v rovnakej farbe, šiltovku a celý outfit oživiť mikinou so stále aktuálnym zvieracím vzorom.

 

ČIERNA KLASIKA

Čierne šaty sú základom každého šatníka. Sú univerzálne a dajú sa nosiť na tisíc spôsobov. Ak si k nim dáte zlaté doplnky a farebné sandáliky na rozjasnenie outfitu, už postačí iba elegantná kabelka.

 

LOGOMÁNIA

Tento trend sa drží na výslní už dlhšie obdobie. Skúste zvonové nohavice a k tomu body s rovnakým logom. Netreba sa báť, budete stále za elegantnú dámu, ale určite neprehliadnuteľnú. Jednoduché sako, k tomu tenisky a môžete vyraziť do ulíc.

 

FOTO&STYLING&TEXT: LSZ Photography

MODEL: Ema M/ ExitMM

LOCATION: Pasoni

 

 

 

Ďalšie články

Topánky a doplnky

Kvalitná kožená, funkčná a štýlová obuv, kabelky, opasky či pracovné tašky.

Vo vzduchu je láska

Valentínske rande v kine, romantická večera pri svetle sviečok, prechádzka mestom ruka v ruke, alebo večer strávený doma pri pohá

Last minute Valentín

Parfém, kvety alebo šperk je stávka na istotu, milí páni. Zaobstarať ich zvládnete aj cestou domov z práce za 10 minút.