Preskočiť na obsah

Nové kolekcie jar/leto

Nové kolekcie jar/leto sú už v obchodoch a butikoch. Kúpili ste si niečo na seba? Topánky, kabelku alebo pekný top? Ak ste ešte nestihli, nevadí. Vybrali sme pre vás nové kúsky, ktoré oživia váš šatník tou správnou dávkou módnej alchýmie. 

 

Bohémsky krásna

Inšpirujte sa farbami jari pri farebných kombináciách vašich outfitov. Hnedé hodvábne dlhé šaty opášte koženým opaskom a obujte si topánky v rovnakom odtieni ako je opasok. Na krk pridajte zlaté reťazové náhrdelníky a dotvorte tak bohémsky pôsobiaci jarný outfit.

fabio gatto, Tosca Blu

 

Móda sa vracia

Pletenina a strihy 70-tych rokov. To sú atribúty tvoriace časť jarných kúskov v novej kolekcii COS. Univerzálne použiteľný hladko pletený pulóvrik s krátkym rukávom nie je farebne výrazný, a preto bude skvelou súčasťou kapsulového šatníka. Kobaltovo modré ľanové palazo nohavice spoločne so špicatými balerínami dotvoria jednoduchý, ale oku lahodiaci outfit.

COS

 

Transparentná hra

Hra presvitajúcej pokožky cez transparentnosť materiálov je na jar práve na začiatku. Môžete túto hru hrať nevinne - pri materiáloch ako je šifón, alebo zvodne - s čiernym sieťovaným kostýmovým setom. Dvojradové sako kompletne ukazuje, čo máte pod ním, a preto sa môžete vyhrať s farebnými topmi, ktoré znásobia dierkovaný efekt. Nohavice majú všitú šortkovú podšívku, a preto ich už vrstviť nemusíme. Ak k nim obujete masívne tenisky, bude to strítstajlový outfit. Lodičky na vysokom podpätku ho premenia na párty model.

Armani Exchange

 

Romantická rokerka

Rokersky pôsobiace kriváky už nie sú len čierne cvočkami zdobené kožené ťažké kusy. V semišových odľahčených verziách a farebne pestrejších prevedeniach sa výborne hodia k basikovému, dievčensky pôsobiacemu outfitu, dotvorenému saténovou ľahučkou sukňou a samozrejme teniskami. Ich prevedenie môže pridať outfitu na noblese zdobením v podobe kamienkov a retiazok.

 

Gerry Weber, Tosca Blu

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Zuzana Kleschtova/ M Management

LOCATION: COS

Ďalšie články

Viete ako nosiť kvety?

Kvety v podobe modrotlače, romantických čajových ruží, abstraktnej echinacey či ručne maľovaných lúčnych kvetov kráčajú ruka v ruke s&nbs

Tipy na jarný reštart

Detox nie je hladovka! To platí o očistných vnútorných kúrach, ale aj o reštartovaní vašej pleti.