Preskočiť na obsah

Nadčasový denim

Denim je stálica, ktorá nepozná ročné obdobia. Nie je  však denim ako denim. Tenší, odľahčený s prímesou chladivých vlákien a akurátnym podielom elastanu oceníte hlavne v letných mesiacoch. Ponúkame vám recept na letné rifľové kúsky, s ktorými zabodujete.

 

Dlhé nohavice a bunda

Toto je klasika už od 70-tych rokov. Mení sa len farebnosť a strih džínsoviny. Denimová bunda v pánskom štýle je topka medzi bundami, ktorá sa stále sa drží na stylingovom vrchole. Biele tričko, dobre padnúce rifle a k nim „papuče“. To je outfit, ktorý plnohodnotne a oveľa efektnejšie supluje teplákovú súpravu.  

Karl Lagerfeld

 

Šaty

Rifľové šaty, ktoré majú multifunkčný strih sú dobrou voľbou. Prečo? V lete ich môžete nosiť ako korzetové šaty, na jeseň si dajte pod ne hodvábnu blúzku a v zime rolák. Obmieňať môžete podľa sezóny opasok a topánky. V lete sandálky a látkový opasok, na jeseň lodičky a tenký kožený alebo retiazkový opasok, no a v zime čižmičky s hrubým elastickým opaskom.

Pinko

 

Krátke nohavice a bardot blúza

Šortky sú v lete veľmi obľúbeným kúskom. Tu je ideálne, keď obsahujú veľa elastanu, aby pekne obopli zadok a stehná. Na blúzke s odhalenými ramenami v bardot štýle nie je elastan nutný, tam je lepší extra odľahčený denim ľahučký ako vánok. Kožené dreváky a neformálna kabelka so strapcami dotvoria vidiecky look.

Luisa Spagnoli

 

Overal

Celý outfit v jednom kúsku. Denimový oversize šortkový overal môže skvele vyzerať s jelenicovými členkovými bootsami, alebo šmahom čarovného prútika tento look premeníte na žensky pôsobiaci večerný párty kúsok, ak ho obopnete opaskom a obujete si šnurovacie sandále na vysokom podpätku.

Mango

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Alexandra Celinaková/ M Management

Ďalšie články

Klobúková dilema

Slnko svieti naplno a je k nám práve najbližšie. Preto je potrebné štýlovo sa chrániť.

Pet Friendly

Spoločnosť vášho štvornohého miláčika je u nás vždy vítaná, lebo sme PET FRIENDLY centrum.