Preskočiť na obsah

Na plecia

Je to tu!  Sezóna výletov, cestovania, turistiky, športovania a užívania si príjemného počasia. V našej ponuke máme ruksaky, vaky aj batohy pre celú rodinu. Stali sa trendovým kúskom, ktorý spája praktické využitie so životným štýlom. Ktorý je ten váš?

 

Pre dámy

Výber pre dámy je naozaj široký. Malé, veľké, farebné alebo vyšívané - záleží od vášho vkusu. Samozrejme, nejde len o praktickú stránku, je to doplnok, ktorý musí ladiť s outfitom. Na horúce letné dni je ideálny ruksak so slameným efektom, romantičky by mali siahnuť po madejrovej krajke zdobenej flitrami.

Humanic, Cube, Desigual

 

Pre celú rodinu

Vodné letné športy majú jednu spoločnú vec, a to, že po nich zostáva mokré oblečenie, ktoré potrebujeme bezpečne preniesť domov. Nepremokavý 22 litrový vak je preto ideálny nielen pre surfistov, ale aj pre celú rodinu. Zmestí sa tam všetko, čo na dobrý výlet potrebujete. A samozrejme  - majú ho aj v rôznych farbách.

Quiksilver, Under Armour, Skechers

 

Pre deti

Škôlkari si môžu vybrať svojho malého či veľkého kamaráta. Nielen v škôlke, ale aj na ihrisku či prechádzke potrebujú mať voľné ruky, aby mohli skúmať svet bez obmedzení. Veselé zvieratkovské ruksaky sú rozkošným a praktickým doplnkom s originálnym interaktívnym dizajnom, ktorý im vyčarí úsmev na tvári.

Pirex Papier

 

Pre pánov

Tak v tomto prípade je na prvom mieste praktická stránka. V obchodoch nájdete aj  nedobytné batohy, ktoré sú zabezpečené špeciálnou látkou, polstrovanou priehradkou na notebook, skrytými zipsami a vreckami, ku ktorým sa žiaden zlodej len tak nedostane. Bezpečne sa postarajú o vaše cennosti.                                                                                                      

Baťa

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

Ďalšie články

Kombinujte vzory

Nebojte sa kombinovať vzory, je to zábava. Nemusíte sa obmedziť len na dva odlišné, kľudne ich skombinujte aj viac.

Mikina na 4 spôsoby

Mikiny sa stali súčasťou nášho každodenného života. Dokonca sme ich už povýšili na kúsok, ktorý sa dá nosiť na mnohé príležitosti.